Cine este Mihaela Cucu, de la Șef Sub Acoperire. Deține cea mai cunoscută firmă de haine din România

Publicat pe

Mihaela Cucu vine la Șef Sub Acoperire. Ea este proprietara unei cunoscute firme de îmbrăcăminte din România. Compania pe care o deține produce îmbrăcăminte de noapte și de casă, fiind un important brand din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sofiaman este o afacere de familie înființată în urmă cu peste 25 de ani, care anul trecut a depășit o cifră de afaceri de 4 milioane de euro. Cu o fabrică proprie, o rețea de 15 magazine și 300 de parteneri naționali și internaționali, compania este condusă de o familie din Târgu Neamț: Mihaela și Florin Cucu.

Cine este Mihaela Cucu, de la Șef Sub Acoperire. Deține cea mai cunoscută firmă de haine din RomâniaCine este Mihaela Cucu, de la Șef Sub Acoperire. Deține cea mai cunoscută firmă de haine din România

Aceștia sunt parteneri de afaceri, dar și de viață, formând un cuplu încă din liceu. Mihaela este cea care a acceptat provocarea de a intra sub acoperire, pentru a vedea starea de spirit a angajaților după încercările prin care afacerea a trecut în pandemie. 

Mihaela Cucu a venit la Șef sub Acoperire și va fi noua angajată din compania ei

Mihaela Cucu a renunțat la confortul biroului său pentru a lucra sub acoperire în prima linie, alături de angajații săi, sub identitatea unei femei șomere care încearcă să se angajeze în companie. Aceasta va trece printr-o serie de joburi deloc ușoare, atât în fabrică, dar și în magazinele companiei.

Citește și: Vestea zguduitoare pe care a primit-o Majda când s-a întors de la Survivor. Cumnatul ei a murit:'Mi-a fost ca un frate

Citește și: În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. Majda:'Cu șobolanii, dădeam șerpii cu mâna'

Citește și: Gabi Luncă, internată de urgență.S-a îmbolnăvit de COVID-19 la 81 de ani

Citește și: Ce dramă ascunde campioana la fitness de la Chefi la Cuțite.Ramona Erturk a fost violată la 6 ani

„Experiența Șef sub acoperire mi-a arătat cât de important este să cunoști îndeaproape angajații, implicit trăirile și provocările lor de la locul de muncă. În general am contact cu toate departamentele companiei, și observ profesionalismul și dedicarea angajaților mei în activitatea pe care o desfășoară. Cu toate acestea, un asemenea reality show pune în lumină aspecte noi pe care le poți descoperi doar trăind această experiență.

Este esențial să fii conectat la realitățile din companie, să-ți cunoști bine echipa și să comunici constant cu angajații tăi. Cea mai mare satisfacție pe care am avut-o ca„șef sub acoperire' a fost când am văzut că activitatea oamenilor noștri este guvernată de valorile brandului (grija pentru client și produse, atenția la detalii…). Astfel, mi s-a confirmat că evoluția companiei în cei 25 de ani de activitate se datorează și implicării active a echipei noastre.' a spus Mihaela Cucu despre experiența din emisiune.

Șef sub acoperire se difuzează în fiecare marți, de la 21:30,  la PRO TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter