Fiica lui Gabi Luncă, primele declarații după ce mama ei a ajuns la ATI: ”Ne rugăm. Nu i-am spus că are COVID-19, crede că are pneumonie”

Publicat pe

Gabi Luncă are COVID-19 și este internată în spital. Artista se află la secția ATI a Spitalului Județean Ilfov. Artista are 81 de ani, iar starea ei stabilă și nu are febră, au spus medicii. Fiica ei, rebeca Onoriu, a făcut primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gabi Luncă are saturația de oxigen 90%, iar presiunea oxigenului în sângele arterial de 70, spun medicii de la Spitalul Judeţean Ilfov. Fiica cea mică a cunoscutei soliste de muzică lăutărească a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei ei, dar și despre cum s-a infectat marea solistă cu virusul SarsCov-2.

„A luat de la unul din nepoți, casa e mare, normal. Au venit în vizită la ea, nu știau că sunt pozitivi. A luat virusul, probabil, de pe hainele copiilor. A început să aibă o ușoară tuse. A venit DSP-ul, i-a făcut test, a ieșit pozitiv. Apoi, sora mea i-a mai făcut unul, al doilea test tot pozitiv a ieșit. Am început tratamentul acasă, am cumpărat și aparat de oxigen. În a treia zi a scăzut saturația la 90', a declarat Rebeca Onoriu pentru Click.ro.

Fiica lui Gabi Luncă, primele declarații după ce mama ei a ajuns la ATI: 'Ne rugăm. Nu i-am spus că are COVID-19, crede că are pneumonie'Fiica lui Gabi Luncă, primele declarații după ce mama ei a ajuns la ATI: 'Ne rugăm. Nu i-am spus că are COVID-19, crede că are pneumonie'

„S-a panicat și a mers la Matei Balș, unde a făcut un CT la plămâni. S-a văzut o ușoară inflamație. Având în vedere vârsta dânsei am internat-o la Spitalul Ilfov. Au pus-o imediat pe tratament. Ca să nu scadă saturația i-au pus o mască full-face, care i-a schimbat analizele. Medical s-a făcut super tratament. Este la ATI, e stabilă, mănâncă, vorbește. E un virus pervers. E deja în a 12-a zi de boală. Din păcate, virusul nu te întreabă câți ani ai și nici cine ești. Am protejat-o cât am putut, nu ne-am mai sărutat decât pe mâini', a mai spus fiica artistei.

„Este stabilă, cooperant, dar este nevoie de masca de oxigen. Ținând cont de vârsta dânsei nu ne putem pronunța. Am auzit de COVID, cât este de puternic, dar am trăit, am simțit puterea Domnului. I-a fost administrat un tratament sigur și așteptăm să dea rezultat, sperăm, ne rugăm. Ieri am vorbit, chiar dânsa m-a sunat. Mama a tușit un picuț și atât ne-a trebuit. A făcut un test PCR, a ieșit pozitiv. Ea nu a știu că a avut COVID, vreau să cred că nici acum nu știe. Ea știe că are o pneumonie, ea a mai avut una. Este internată și ne bucurăm că a acceptat și că totodată am și găsit și unde. O echipă de medici are grijă de ea, păstrăm legătura.', a mai spus Rebeca Onoriu.

Gabi Luncă a suferit de cancer

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinerețe, însă moartea copilului său a fost o încercare peste care puțin femei pot să treacă cu bine.

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel:„Bine că nu am murit

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau.Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei:„Mi-e dor de timpul petrecut împreună

Citește și: Cine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3.Este detectiv particular

Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie care și-au pus amprenta asupra fizicului, dar și psihicului său. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care, spune ea, i-a dat putere și a reușit să treacă cu bine peste această încercare.

Artista a povestit de curând că este sănătoasă, și și-a reiterat credința în Dumnezeu, povestind cu tărie că El a vindecat-o.

„Omul rămâne tot om şi ăştia suntem. Am fost bine mersi, dar am simţit că e ceva neînregulă. M-am dus la un spital privat şi m-a internat imediat. Am avut o răceală la plămânul stâng. Mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut. Am stat 8 zile internată. Anul Nou l-am petrecut în spital, iar la 12 noaptea copiii mei au fost lângă mine‘, a spus interpreta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter