Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit”

Publicat pe

Laurette a decis să depună plângere penală împotriva bărbatului care a bătut-o, într-o cameră de hotel, din Centrul Vechi al Capitalei. Acuzațiile sunt de loviri sau alte violențe și de lipsire de libertate, iar imaginile sunt dovada vie a coșmarului prin care a trecut vedeta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette dorește să depună plângere penală împotriva bărbatului din Brașov, în vârstă de 44 de ani, care a bătut-o.

Plângerea penală este făcută. Mâine va merge avocatul să o depună. Bine că nu am murit acolo', a declarat Laurette, pentru Click.ro.

Săptămâna trecută, Larette a trecut prin clipe cumplite după ce a fost bătută de către un bărbat. În urma agresiunii fizice, Laurette a suferit mai multe răni și lovituri în zona mâinilor, agresorul mușcând-o de deget. De asemenea, genunchii acesteia sunt plini de răni. Laurette s-a târât în genunchi spre ușă, în încercarea ei de a scăpa și a ieșit din hotel. Imaginile cu rănile acesteia vorbesc de la sine.

Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit'Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit'

Laurette, bătută într-o cameră de hotel – imagini

Laurette a povestit deja că a trăit un adevărat coșmar, că a fost atrasă într-o capacană și că fără ajutorul autorităților nu ar fi reușit să scape din mâinile bărbatului.

Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe…Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană.’, a povestit Laurette pentru Antena Stars.

Citește și: Șerban Huidu îi ia apărarea lui Laurette în scandalul cu bătaia:”Mă șochează femeile care se bucură. Cum să spui că e vina ei?”

Citește și: Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau.Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: Cine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3.Este detectiv particular

Laurette, la spital după ce s-a simțit rău

După tot acest incident, au luat naștere speculații potrivit cărora tatăl copilului ei, Mihai, ar fi vrut să-i ia fetița. Vedeta a dezmințit totul și se pare că fostul partener ar fi un sprijin în aceste momente, dat fiind că o vizitează și îi cumpără medicamente.

Am vorbit cu Mihai, m-a sunat. Da, el mă susține. El nu a vorbit cu nimeni din presă despre copil. S-a și mirat. Mihai nu știa nimic', a declarat Laurette pentru sursa citată anterior.

Mai mult, Laurette nu s-ar fi simțit deloc bine în weekend, astfel că a fost nevoită să meargă sâmbătă de urgență la Spitalul Floreasca, unde a petrecut mai multe ore.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Laurette a fost bătută

Laurette a povestit că a trecut prin clipe de coșmar și a avut noroc cu intervenția poliției.

Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp', a precizat Laurette.

Avocatul vedetei a ținut să precizeze că cei doi se mai întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei', a declarat avocatul Vlad Hosu.

Sursa Foto: Instagram, click.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter