Cine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3. Este detectiv particular

Publicat pe

Izabela Badaric participă la Mireasa sezon 3. Tânăra are 26 de ani și își dorește să se căsătorească. A venit la show-ul matrimonial pentru a își găsi jumătatea și a își întemeia o familie și are o profesie extrem de interesantă: detectiv particular.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Izabela Badaric, concurentă la Mireasa sezon 3 este detectiv particular și spune că și-a ales această meserie dintr-o coincidență. Spune că își dorește un bărbat care să o facă să se simte ca acasă.

Izabela Badaric a fost înscrisă la Mireasa de către cumnata ei, crezând inițial că e o glumă.

Cine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3. Este detectiv particularCine este Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3. Este detectiv particular

„Am 26 de ani, din Bacău și sunt detectiv particular. Mi-am ales meseria asta dintr-o coincidență, într-un moment greu din viața mea, dar mi-a plăcut', a spus tânăra.

Izabela Badaric de la Mireasa își dorește un iubit care să o susțină

Mă consider o femeie de casă, la locul ei, știu să gătesc.Vreau lângă mine un bărbat care să mă facă să mă simt acasă, să mă susțină. La emisiune m-a înscris cumnata mea, am crezut că e o glumă, dar am fost sunată și am venit. Mă bucur că am acceptat.”, a spus Izabela Badaric de la Mireasa sezon 3.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

Izabela Badaric spune despre ea că este o femeie independentă, empatică, competitivă, sufletistă și puternică, mai ales luptătoare, caldă.

Concurenta Mireasa își recunoaște și defectele și susține că: are impresia că toți oamenii sunt ca ea și a fost dezamăgită, puțin naivă, crede prea mult în oameni. Izabela Badaric nu are un tipar fizic la bărbați, vrea ca soțul ei să fie un bun ascultător.

Simona Gherghe vorbește despre concurenții din sezon 3 Mireasa, dar și despre așteptările pe care le are de la noul sezon.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter