Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: "Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Pentru toți începuturile sunt dificile, dar pentru Simona Gherghe revenirea pe sticlă, după o pauză destul de lungă, a reprezentat o provocare imensă și, în egală măsură, binevenită. Așadar, am vrut să aflăm cum au fost reîntâlnirea cu televiziunea într-o perioadă extrem de grea și apariția pentru prima oară într-un reality show („Mireasa, Antena 1), dar și ce schimbări s-au produs în viața ei de când a devenit mamă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona, după un an și jumătate de pauză, ai revenit în televiziune. Cum a fost pentru tine să stai atât timp departe de platourile de filmare?

Sinceră să fiu, a trecut extrem de repede toată perioada asta. Cu doi copii mici, nu prea mai ai timp să meditezi la altele… Cel mai greu mi s-a părut în lunile de carantină, toata starea aia de incertitudine,  izolarea, faptul că nu ne-am mai văzut cu alți oameni. Şi copiii au fost extrem de afectați. Vlad, mezinul, nici măcar nu l-a mai recunoscut pe tatăl meu, după ce nu l-a văzut trei luni. Nu cred că voi putea, vreodată, să uit ce am trăit în prima jumătate a lui 2020.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Când ai plecat de la „Acces Direct, erai decisă să nu te mai întorci în emisiune? Știu că fanii tăi au fost foarte dezamăgiți atunci când ai făcut anunțul… Ai considerat că este momentul unei schimbări?

Da, am ştiut. Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momenul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad.

Simona Gherghe: „Nu am mai făcut reality-show până acum”

Show-ul „Mireasa e un gen de program de televiziune pe care nu l-ai mai făcut în cei 18 ani de carieră. Ai avut emoții? Te-ai gândit vreo clipă că s-ar putea să nu ți se potrivească? Ai avut „second thoughts?

Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă.  Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: "Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când..."/ EXCLUSIVCe a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: "Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când..."/ EXCLUSIV

Revenirea ta pe sticlă a fost încununată de succes. Emisiunea a fost lider de audiență… Dar cu siguranță în spatele acestui record stă o muncă uriașă. Cum faci față, după o pauză destul de lungă?

Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară. (zâmbește)

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Sursa foto: PR, Facebook

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă