Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani! Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Publicat pe

Pe ea o cunoaște o țară întreagă, dar pe Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, nu îl recunoaște lumea pe stradă. Cu toate acestea, soțul vedetei este omul din spatele campaniei lui Nicușor Dan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, este mult mai „low profile” decât celebra lui consoartă, însă, cu siguranță, este la fel de cunoscut în lumea politică pe cât e ea în lumea televiziunii.

Soțul Simonei Gherghe, de la jurnalism la politică

Soțul Simonei Gherghe a fost mai întâi jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000. Între anii 2000-2002, Răzvan Săndulescu a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.

De asemenea, a fost membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004 și are în CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova. Nu în ultimul rând, de numele lui Răzvan Săndulescu este legată campania lui Nicușor Dan pentru alegerile la Primăria Capitalei. Campanie care a fost încununată de succes.

Citește și: Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani! Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor DanGabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani! Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Cum s-a stricat prietenia dintre Simona Gherghe și Gabriela Firea

Deși cândva au fost prietene bune și colege la aceeași televiziune, relația dintre Simona Gherghe și Gabriela Firea s-a răcit destul de repede, odată ce la mijloc au apărut interese diferite. Faptul că soțul Simonei Gherghe a devenit șeful campaniei lui Nicușor Dan nu i-a picat deloc bine fostei primărițe a Bucureștiului, aflată și ea în campanie electorală.

Firea a declarat, recent, că prezentarea campaniei lui Nicușor Dan este una eronată și că nu este de acord cu ea. Mai mult, înainte de alegeri, fostul edil al Bucureștiului l-a atacat direct pe Răzvan Săndulescu, subliniind, în egală măsură, și relația dintre ea și soția lui.

'Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii', a declarat Gabriela Firea.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018. Vedeta de televiziune a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, vedeta a născut cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter