Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

Publicat pe

S-a discutat mult despre salariul pe care Gabriela Firea îl încasează de la Primăria Capitalei. Comparat cu salariile din mediul privat, salariul primarului general al Bucureștiului este unul mic, însă în raport cu salariile de la stat, poate părea impresionant. Declarația de avere depusă de Gabriela Firea arată și ce avere are împreună cu soțul ei, Florentin Pandele, de asemenea angajat la Stat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Potrivit declarației de avere postate pe site-ul PMB, Gabriela Firea a obţinut în 2019 venituri de 181.206 lei în calitate de primar general al Capitalei.

Declarația arată o creştere a veniturilor în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei comparativ cu anul 2018, când primarul general a obţinut venituri de 166.716 lei.

Conform declarației, care poate fi vizualizată aici, pe 19 mai primarul general a vândut cele două terenuri forestiere pe care le deţinea în oraşul Voluntari, pentru 26.558 euro şi, respectiv, 70.898 lei.

Alături de soţul ei, Florentin Pandele, Gabriela Firea deţine în continuare un teren intravilan (1.500 mp) şi unul extravilan (60.000 mp) în Sineşti (Ilfov), precum şi două terenuri intravilane în Petrăchioaia (2.240 mp). De asemenea, cei doi au o casă cu o suprafaţă de 240 mp în Petrăchioaia.

Fostul primar general mai deţine un automobil cumpărat în 2010, bijuterii în valoare de 130.000 de euro şi tablouri de 110.000 de euro.

Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

Gabriela Firea are un cont de 63.169 de lei deschis în anul 2003, unul de 1.015 dolari şi unul de 1.013 euro, ambele deschise în 2005, potrivit capital.ro.

În anul 2018, Firea a obținut venituri de 166.716 lei în calitate de Primar General al Capitalei. Comparativ cu anul 2017, este vorba despre o creștere de venituri în valoare de 47.475 lei. Totodată, în anul 2005, Gabriela Firea a contractat un credit de 76.500 de euro de la BRD, având de achitat un rest de 30.762 euro până la 2025.

Citește și: Gabriela Firea a fost operată de urgență la un spital din București. Primele declarații

Cât câștigă Florentin Pandele

Potrivit celei mai recente declarații de avere publicată pe siteul PMB, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a încasat 81.646 de lei în anul 2017 ca și primar al orașului Voluntari.

Florentin Pandele are doar un cont curent de 9.327 lei. Declarația de avere a Gabrielei Firea mai arată că deține bijuterii din aur, metale prețioase și tablouri ce au o valoare estimată la 240.000 de euro.

Declarația de interese a Gabrielei Firea

Conform declarației de interese, care poate fi vizualizată aici, Gabriela Firea are calitatea de asociat la: Tudor Imob Media SRL (20 de acţiuni, în valoare totală de 200 de lei) şi Săptămâna Financiară SRL (100 de acţiuni, în valoare totală de 37.500 de lei).

De asemenea, este preşedinte al mai multor asociaţii: Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetica Bucureşti-Ilfov, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Iluminat Public Bucureşti, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie Bucureşti, Asociaţia Axa de Dezvoltare Braşov – Bucureşti – Constanţa, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti.

Citește și: Gabriela Firea, atunci și acum… Când arăta mai bine?

Totodată, deţine funcţiile de preşedinte PSD Bucureşti şi vicepreşedinte naţional al PSD. Trebuie menționat și faptul că Gabriela Firea este şi membru al Uniunii Scriitorilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter