Gabriela Firea, atunci și acum... Când arăta mai bine?

Publicat pe

În iulie 2003, Gabriela Firea poza pe coperta Viva! alături de alte trei colege de-ale sale: Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu și Letiția Zaharia. La vremea aceea, nimeni nu-și imagina că știrista blondă și delicată avea să conducă peste ani destinele Bucureștiului. Iată imagini inedite de atunci și de acum!

 

La începutul anilor ‘90, o tânără din Bacău intra pe porțile orașului tuturor posibilităților (la scară națională vorbind), decisă să-și urmeze pasiunea – jurnalistica –, meserie pe care a și practicat-o cu succes, iar Bucureștiul a pedepsit-o, douăzeci și ceva de ani mai târziu, dându-i o misiune ingrată – aceea de primar. Acum este nu doar singurul primar femeie din istoria Bucureștiului, ci și singurul primar căsătorit cu un alt primar…

Citește și: Cătălin botezatu a mărturisit pe ce ar da toată averea sa dacă ar fi nevoie, dar și cine a fost prima femeie din viața lui

Din 2003, când era urmărită de mii de telespectatori la Observatorul Antenei 1 și până în 2016, când a devenit primar al Bucureștiului, alegerea sa fiind, la scară națională, cel puțin la fel de surprinzătoare ca cea a lui Trump, Gabriela Firea a avut un traseu ascendent constant, însă nu lipsit de sinuozități. A fost, pe rând, redactor și prezentatoare a jurnalului postului Antena1, dar și realizatoare a emisiunii Săptămâna Financiară și Știrea zilei, apoi director al firmei Intact Advertising, după care a urmat politica, iar viața ei a devnit furtunoasă.

Citește și: Mihaela Rădulescu încinge atmosfera într-un costum de baie minuscul. Cum a pozat diva la 47 de ani!

 

Gabriela Firea este în atenția publică de cel puțin 15 ani și chiar dacă problemele personale (și-a pierdut soțul, în vârstă de 52 de ani, la doar două săptămâni după moartea mamei sale!) și cele profesionale (nu e ușor să te afli la cârma unui oraș cu 2 milioane de locuitori și, în plus, să fii și un primar controversat) nu au fost puține, ea nu s-a schimbat prea mult. Vă invităm să urmăriți niște fotografii de colecție, dar și un pictorial inedit, de acum 14 ani, în care actuala primăriță a Bucureștiului poza alături de colegele sale de televiziune de la vremea aceea: Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu și Letiția Zaharia. În opinia noastră, Gabriela Firea nu s-a schimbat prea mult.

 

Oana Pantazi

Foto:

Gabriela Firea, atunci și acum... Când arăta mai bine?Gabriela Firea, atunci și acum... Când arăta mai bine?

Viva!

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter