Gabriela Firea, atunci și acum... Când arăta mai bine?

Publicat pe

În iulie 2003, Gabriela Firea poza pe coperta Viva! alături de alte trei colege de-ale sale: Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu și Letiția Zaharia. La vremea aceea, nimeni nu-și imagina că știrista blondă și delicată avea să conducă peste ani destinele Bucureștiului. Iată imagini inedite de atunci și de acum!

 

La începutul anilor ‘90, o tânără din Bacău intra pe porțile orașului tuturor posibilităților (la scară națională vorbind), decisă să-și urmeze pasiunea – jurnalistica –, meserie pe care a și practicat-o cu succes, iar Bucureștiul a pedepsit-o, douăzeci și ceva de ani mai târziu, dându-i o misiune ingrată – aceea de primar. Acum este nu doar singurul primar femeie din istoria Bucureștiului, ci și singurul primar căsătorit cu un alt primar…

Citește și: Cătălin botezatu a mărturisit pe ce ar da toată averea sa dacă ar fi nevoie, dar și cine a fost prima femeie din viața lui

Din 2003, când era urmărită de mii de telespectatori la Observatorul Antenei 1 și până în 2016, când a devenit primar al Bucureștiului, alegerea sa fiind, la scară națională, cel puțin la fel de surprinzătoare ca cea a lui Trump, Gabriela Firea a avut un traseu ascendent constant, însă nu lipsit de sinuozități. A fost, pe rând, redactor și prezentatoare a jurnalului postului Antena1, dar și realizatoare a emisiunii Săptămâna Financiară și Știrea zilei, apoi director al firmei Intact Advertising, după care a urmat politica, iar viața ei a devnit furtunoasă.

Citește și: Mihaela Rădulescu încinge atmosfera într-un costum de baie minuscul. Cum a pozat diva la 47 de ani!

 

Gabriela Firea este în atenția publică de cel puțin 15 ani și chiar dacă problemele personale (și-a pierdut soțul, în vârstă de 52 de ani, la doar două săptămâni după moartea mamei sale!) și cele profesionale (nu e ușor să te afli la cârma unui oraș cu 2 milioane de locuitori și, în plus, să fii și un primar controversat) nu au fost puține, ea nu s-a schimbat prea mult. Vă invităm să urmăriți niște fotografii de colecție, dar și un pictorial inedit, de acum 14 ani, în care actuala primăriță a Bucureștiului poza alături de colegele sale de televiziune de la vremea aceea: Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu și Letiția Zaharia. În opinia noastră, Gabriela Firea nu s-a schimbat prea mult.

 

Oana Pantazi

Foto:

Viva!

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter