Mihaela Rădulescu, femme-fatale pentru Victor Slav? Ce spune prezentatorul despre „diva de Monaco”!

Publicat pe

În acest an, primăvara a început cu o celebră întrebare: Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin? Ei bine, părerile au fost de fiecare dată împărțite și un lucru este cert. Deși amândouă sunt dive, amândouă sunt rivale, iar fiecare întâlnire de la „Uite cine dansează' a ieșit cu scântei. Ei bine, se pare că atât Cătălin Botezatu, cât și Victor Slav au o preferată între cele două.

Cătălin Botezatu este de foarte sincer de fiecare dată și nu se sfiește să răspundă chiar și la întrebările incomode. Acum, designer-ul a avut și prima sa întâlnire cu Victor Slav la „WOWBiz' și pare că amândoi au fost pe aceeași lungime de undă.

Citește și: Gabriela Firea, atunci și acum… Când arăta mai bine?

Cătălin a fost iubitul Biancăi Drăgușanu, Victor este soțul ei, dar și când este vorba de alte femei se pare că cei doi au aceleași gusturi. La întrebarea pe cine ar alege, Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin, Bote a fost foarte sigur pe el:

„Dive sunt amândouă, dar mai senzuală, mai femme-fatale, mai femeia accident, mai cu vino-încoace, mai cu tot ce trebuie este Mihaela Rădulescu.'

Ei bine, dacă la Cătălin ne așteptam să fie atât de sincer, Victor a surprins pe toată lumea cu replica sa:

„Mi-ar fi plăcut să alegi invers ca să aleg eu…', ceea ce i-a făcut atât pe Bote, cât și pe Andreea Mantea să îi atragă atenția că este insurat cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

Citește și: Must have-ul Andreei Marin pentru zilele toride de vară!

Prezentatorul a încercat să o întoarcă, însă nu prea i-a reușit, de unde rezultă un lucru clar: lui Victor îi plac femeile cu forme, slabe, senzuale și sigure pe ele și… Mihaela Rădulescu ar putea să înlocuiască pe Bianca cu succes.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Cătălin Botezatu a mărturisit pe ce ar da toată averea sa dacă ar fi nevoie, dar și cine a fost prima femeie din viața lui

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter