Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Publicat pe

Emisiunea Mireasa a ajuns la final și s-a aflat cine a câștigat în sezonul 2 al show-ului matrimonial. Un cuplu a plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro, dar și cu o experiență de neuitat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După o gală plină de emoții, s-a aflat cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Publicul a votat, iar un cuplu a plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro. Și-au petrecut mai bine de jumătate de an în casa Mireasa pentru a-și găsi jumătatea, iar acum termină competiția la brațul persoanei iubite.

Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euroCine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Fără a vă mai ține în suspans, marii câștigători ai emisiunii Mireasa, sezonul 2, sunt Mădălina și Radu. Publicul a decis, iar eu au ieșit învingători și au luat marele premiu. În marea finală au ajuns patru cupluri, dar și Ștefania.

Andra și David, Mădălina și Radu, Andreea și Alexandru, Bianca și Mihai au fost cele patru cupluri care au ajuns în marea finală. Singurii care nu s-au căsătorit la finalul emisiunii au fost Bianca și Mihai, aceștia preferând să se mai cunoască și în afara competiției.

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune ar putea să prezinte

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice: „M-am gândit…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa

Show-ul „Mireasa e un gen de program de televiziune pe care nu l-ai mai făcut în cei 18 ani de carieră. Ai avut emoții? Te-ai gândit vreo clipă că s-ar putea să nu ți se potrivească? Ai avut „second thoughts?

Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă.  Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter