Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune ar putea să prezinte

Publicat pe

Andreea Mantea este în negocieri cu șefii de la Antena 1 pentru o nouă emisiune. Vedeta de la Kanal D ar dori să facă o schimbare la locul de muncă, după ce a renunțat să mai prezinte Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Surpriză pentru telespectatori! Andreea Mantea s-ar putea întoarce la Antena 1, după ce ar fi început negoicierile cu șefii trustului, potrivit Cancan. Vedeta și-ar dori să revină la o emisiune pe care a mai prezentat-o în trecut. Andreea Mantea ar putea fi noua prezentatoare de la Mireasa, emisiunea prezentată în prezent de Simona Gherghe.

Andreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune ar putea să prezinteAndreea Mantea, în negocieri cu Antena 1. Ce emisiune ar putea să prezinte

După ce a renunțat să mai prezinte Puterea dragostei, emisiunea matrimonială de la Kanal D, vedeta s-a întors în România unde a început un nou proiect. În prezent, Andreea Mantea este gazda emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, însă ar fi dispusă să renunțe la acest reality show pentru a semna un contract cu Antena 1 pentru emisiunea Mireasa.

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit într-un mare scandal și țipete'

Citește și: Andreea Mantea, dezvăluiri despre al doilea copil: „Poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei”

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre iubitul misterios: „În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine…”

Citește și: Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România: „Mi-am dorit mult ca David să…'

Motivul pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei

După ce s-a aflat că Andreea Mantea nu mai este la cârma emisiunii Puterea Dragostei, speculațiile au început să curgă. S-au vehiculat scenarii dintre cele mai diverse, începând faptul că a fost înlăturată din proiect deoarece a pretins mai mulți bani și încheind cu suspiciunea că vedeta nu se mai înțelegea cu echipa de producție.

Adevărul este însă cu totul altul. Andreea Mantea a decis să plece, de fapt, de la Puterea Dragostei pentru fiul ei. Surse din proximitatea vedetei au afirmat că vedeta a început să-și facă probleme în momentul în care a realizat că David va trebui să înceapă școala, iar programul ei de lucru infernal nu i-ar fi permis să se ocupe de el cum se cuvine, dat fiind că erau zile în care ajungea acasă și la 3 dimineața.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter