Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3. Este asistentă într-un cabinet stomatologic

Publicat pe

Maria Roman este una dintre concurentele de la Mireasa sezon 3. Tânăra are 26 de ani și a venit la emisiune pentru a își găsi un partener de viață. Ea a aflat de showul matrimonial de la o cunoștință și a decis să își încerce norocul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Bogdan Roman de la Mireasa sezon 3 este asistentă într-un cabinet stomatologic. Tânăra vine din Maramureș și are 26 de ani. Ea se consideră o femeie pretențioasă și spune despre ea că a trecut prin multe.

Maria Roman de la Mireasa sezon 3 susține că a aflat despre emisiune de la o cunoștință.

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3. Este asistentă într-un cabinet stomatologicCine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3. Este asistentă într-un cabinet stomatologic

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Bogdan Roman la Mireasa 2021.

Maria Roman de la Mireasa sezon 3 vrea o familie și copii

Maria Bogdan Roman se descrie ca fiind o femeie pretențioasă pentru că a trecut prin multe. Concurenta Mireasa spune că e sensibilă și nu-și dorește oameni toxici în preajma ei. Maria Bogdan Roman spune că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

Despre viitorul soț spune că i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Acesta ar trebui să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu exclude nici șatenii.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii, vorbește despre noii concurenți și despre așteptările pe care le are de la sezonul care abia a început.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter