De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Publicat pe

În lumina recentului scandal creat de interviul dat la Oprah, au început să apară tot mai multe detalii din viața lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ducesa de Sussex a avut o viață restricționată în Marea Britanie, fiindu-i interzis inclusiv să socializeze cu prietenii sau să iasă cu mama ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În timpul interviului cu Oprah Winfrey, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut niște dezvăluiri care au șocat opinia publică. Soția Prințului Harry a vorbit pentru prima oară despre modul cum a fost tratată la Buckingham și a acuzat familia regală britanică de rasism, menționând că au existat îngrijorări cu privire la culoarea pielii fiului lor Archie…

De asemenea, Meghan a dezvăluit și faptul că s-a simțit izolată la scurt timp după ce a intrat în Familia Regală britanică.

De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în orașDe ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Meghan Markle, izolată mama ei și de prieteni

Pe parcursul interviului cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a povestit că, după ce a intrat în Familia Regală britanică, s-a simțit extrem de izolată, fiind împiedicată să se vadă cu prietenii săi și chiar să părăsească locuința.

Acest lucru a fost confirmat și de către editorul regal Omid Scobie, care a confirmat acest lucru într-un articol pentru Harper’s Bazaar, dezvăluind faptul că nici măcar mamei sale, Doria Ragland, nu i-a fost permis să iasă la o cafea cu fiica ei.

„Prânzul cu prietenii i-ar fi putut ridica moralul, dar ieșirile în scopul socializării i-au fost interzise de către membrii familiei și asistenții de la Palat, care au spus că ar fi mai bine să nu iasă în evidență. Imaginea ei era peste tot, i s-a spus”, a comentat Scobie.

Citește și: Mesajul ascuns transmis de Elisabeta a II-a, după interviul dat de Meghan și Harry, la Oprah. Experții au dezvăluit totul!

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! „Nu mai voiam să fiu în viață’

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Existența ei izolată a fost remarcată, cu îngrijorare, în special de către mama ei, Doria Ragland, care, în vara anului 2019, pe parcursul vizitei la Frogmore, a realizat cu surprindere că nici ea și nici fiica ei nu au putut merge în oraș să cumpere cafea.”

„Ești blocată aici”, i-a spus Doria lui Meghan la vremea respectivă”, a mai spus Scobie.

„Sunt peste tot, dar nicăieri”

Meghan a vorbit în interviul cu Oprah despre existența ei singuratică, dar și despre faptul că s-a lovit de rasismul unor membri ai familiei regale și de boicotul la care a fost supusă permanent de presa din Marea Britanie. Boicot în fața căruia a trebuit să reziste singură, nefiind sprijinită de niciun membru al Familiei Regale britanice.

Meghan a mai povestit că i s-a interzis să iasă cu prietenii la masă, deoarece membrii Familiei Regale credeau că primește prea multă atenție din partea media – în ciuda faptului că abia putea părăsi casa.

„Sunt peste tot, dar nu sunt nicăieri. A vorbit cineva despre cum te face să te simți chestia asta? Pentru că în momentul ăsta nu mă pot simți mai singură de atât”, a mărturisit Meghan.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter