Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! "Nu mai voiam să fiu în viață"

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri șocante într-un interviu acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey, vorbind pentru prima oară despre viața lor la Buckingham, dar și despre motivele care i-au determinat să părăsească familia regală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au dat primul interviu în care au vorbit despre viața lor la Palatul Buckingham, răspunzând cu sinceritate gazedei lor, Oprah Winfrey, la toate întrebările incomode. Astfel au ieșit la iveală detalii șocante despre viața lor alături de familia regală britanică.

Meghan a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața la Buckingham și despre motivele care au dus la renunțarea lor la statutul de membri seniori ai familiei regale. Printre cele mai dureroase a fost intruziunea constantă în viața lor de familie și jignirile cauzate de culoarea pielii sale…

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! "Nu mai voiam să fiu în viață"Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah! "Nu mai voiam să fiu în viață"

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu exploziv

Ducii de Sussex au vorbit pentru prima oară despre viața la Buckingham, care nu s-a dovedit deloc una atât de glam cum se bănuia. Meghan a fost constant în atenția publicului, iar faptul că este metisă i-a adus multe probleme. Meghan a mărturisit în cadrul interviului că a fost forțată să se cenzureze, iar pe parcursul șederii la Buckingham nu a avut acces la pașaport, la permisul de conducere și nici la chei, care i-au fost returnate abia la o lună după ce ea și Harry s-au mutat, notează CNN.

Harry i-a povestit lui Oprah că decizia de de părăsi familia regală a fost luată deoarece a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei. Ducele de Sussex a menționat și că tratamentul la care el și Meghan au fost supuși ar fi mâhnit-o mult pe Prințesa Diana, care ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate'. De altfel, el a menționat că Charles și William, tatăl și fratele său, sunt prizonieri ai sistemului.

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste: „A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. A stat două săptămâni în spital: „Ce dărnicie a avut”

Citește și: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Bianca Drăgușanu, zi de naștere plină de surprize! Gabi Bădălău i-a fost alături

Meghan Markle și-a dorit să moară!

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare în urma asaltului presei și a comentariilor rasiste, în special după ce toate ziarele au făcut referiri la culoarea pielii primului lor copil, Archie. Mai mult, a menționat că familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente atât de dificile.

Soția Prințului Harry a mai menționat și că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare din partea presei și că, din nefericire, familia regală nu i-a fost alături. Prințul Harry a întărit cuvintele soției sale, menționând că nimeni din familia sa nu i-a luat apărarea lui Meghan. „M-a durut', a spus el.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie', i-a spus Meghan, cu ochii în lacrimi, lui Oprah Winfrey.

Archie, discriminat de familia regală

Cel mai dureros probabil a fost pentru Ducii de Sussex faptul că unul dintre membrii familiei regale ar fi fost îngrijorat de culoarea pielii lui Archie, fiul lor. Meghan a mai menționat că regulile ar fi fost special schimbate pentru ca fiul lor să nu primească titlul de prinț la naștere.

Cei doi au refuzat însă să menționeze despre cine este vorba, iar Harry a mărturisit că a fost șocat când a aflat acest lucru.

Ducele de Sussex a menționat însă că are o „relație bună' cu bunica sa, Regina, dar relația cu tatăl său a avut de suferit.

„Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații', a mai spus el în interviul pentru CBS.

S-au căsătorit în secret!

Poate cea mai șocantă veste pe care au dat-o Meghan Markle și Prințul Harry în interviu a fost faptul că, de fapt, în momentul în care o lume întreagă i-a văzut punându-și pirostriile ei erau deja căsătoriți de trei zile! Cei doi au spus DA în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de ceremonia din 19 mai 2018.

„Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi', i-a Meghan lui Oprah Winfrey.

Întrebată dacă povestea ei de dragoste cu Harry a avut până la urmă un final fericit, Meghan a mărturisit: „Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter