Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. A stat două săptămâni în spital: "Ce dărnicie a avut"

Publicat pe

Florin Busuioc, în vârstă de 58 de ani, a povestit că a avut COVID-19 și a stat internat două săptămâni în spital. Totul s-a întâmplat după ce a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, cu o zi înainte de a afla că are virusul și a intrat în izolare. Cum se simte acum actorul și prezentatorul meteo de la PRO TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mulți s-au întrebat de ce Busu a lipsit o vreme de pe micul ecran. Acum s-a aflat, chiar de la îndrăgitul actor. Florin Busuioc a anunțat că a luat virusul de la colegul lui, Cătălin Măruță, în cadrul ultimei emisiuni în care a fost invitat, pe data de 29 ianuarie. O zi mai târziu Cătălin Măruță a aflat că a contractat noul coronavirus și a precizat că intră în izolare.

Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. A stat două săptămâni în spital: "Ce dărnicie a avut"Florin Busuioc a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță. A stat două săptămâni în spital: "Ce dărnicie a avut"

Florin Busuioc a avut COVID-19

„Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a declarat Busu, care s-a reîntors pe 5 martie în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Florin Busuioc s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în trecut, iar acum a fost internat timp de două săptămâni în spital. Busu a suferit un infarct după un spectacol de teatru la Filarmonica Oltenia din Craiova. La acel moment i s-au montat două stenturi la inimă și a stat internat aproximativ o lună în spital.

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit infarctul

A simțit pe propria piele că viața e la fel de imprevizibilă ca prognoza meteo, dar a mers mai departe, cu zâmbetul pe buze, până când a ieșit din nou soarele. Florin Busuioc ne-a povestit în exclusivitate, cu maximă sinceritate, despre încercarea dramatică prin care a trecut!

„Știi cum e omul. Într-adevăr, probabil, avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci.

Pentru un fumător să renunțe la viciu este… minunat! Eu personal n-am avut niciun fel de apăsare, n-am avut niciun fel de problemă, m-am lăsat imediat de fumat. S-o lași mai moale cu restul, hai să zicem că nu e chiar plăcut, dar e necesar. Oricum, era multă agitație, era complicată viața respectivă și normal că a trebuit s-o las mai moale și… am lăsat-o', ne-a spus Busu în urmă cu câteva luni.

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc.Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Citește și: Florin Busuioc vorbește în premieră despre relația cu cele două fiice:”Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Până acum, nu m-au dezamăgit niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19:”Nu ne-am putut feri de boală”. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Familia Măruță a avut COVID-19

Prezentatorul Cătălin Măruță ne-a spus totul despre experiența COVID-19 prin care a trecut recent. Ne-a spus ce a făcut în perioda de izolare și cum se simt acum atât el, cât și Andra și copiii, precum și ce mesaje au primit în toată această perioadă.

„Mă simt bine, mulțumesc! Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros. Asta nu m-a împiedicat să mănânc însă, bine că nu m-am îngrășat! Aș fi preferat să slăbesc, dar privesc jumătatea plină a paharului: măcar nu am pus kilograme în plus! (râde).

Andra a resimțit boala ca pe o gripă, iar copiii nu au avut niciun simptom. Din fericire, nici nu ne-am simțit rău și nu ne-a lipsit nimic. Așa că ne-am distrat acasă, ne-am jucat și am gătit, am făcut orice ca să treacă timpul mai repede', ne-a spus Cătălin Măruță recent.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter