Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: "Nu ne-am putut feri de boală". Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Publicat pe

Prezentatorul Cătălin Măruță ne-a spus totul despre experiența COVID-19 prin care a trecut recent. Ne-a spus ce a făcut în perioda de izolare, dincolo de camerele de luat vederi și de rețelele de socializare, cum se simt acum atât el, cât și Andra și copiii, precum și ce mesaje au primit în toată această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin, bine ai revenit! Scriu aceste întrebări la 10 minute după ce te-am văzut prima oară pe micul ecran, după o absență de două săptămâni… Ce faci, cum te simți?

Mă simt bine, mulțumesc! Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros. Asta nu m-a împiedicat să mănânc însă, bine că nu m-am îngrășat! Aș fi preferat să slăbesc, dar privesc jumătatea plină a paharului: măcar nu am pus kilograme în plus! (râde)

Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: "Nu ne-am putut feri de boală". Cum au reacționat copiii / EXCLUSIVCătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: "Nu ne-am putut feri de boală". Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Cum se simt Andra, Eva și David?

Și ei se simt foarte bine, mulțumesc pentru grijă! Andra a resimțit boala ca pe o gripă, iar copiii nu au avut niciun simptom.

Cătălin Măruță: „David abia aștepta să fie și el pozitiv'

Îți spun sincer că am ales să facem acest interviu tocmai pentru că ești un om deschis, dar și o persoană publică de încredere, cu mare credibilitate. Spune-mi, te rog, cum v-ați dat seama că e posibil să aveți COVID-19, care au fost primele semne?

Ca să fim în siguranță, pentru că eu totuși merg la studio zilnic și intru în contact cu un număr de oameni, ne testam des. În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă. Sincer, abia aștepta să fie și el pozitiv, ca să nu mai stea separat de noi. Apoi au urmat cele 14 zile de izolare și… telemuncă!

Știu că ați fost destul de atenți, atât cât v-au permis meseriile… Aveți
idee cum v-ați infectat? A fost vreunul dintre voi contact direct al
unui bolnav?

Nu am fost anunțați de o persoană cu care am fost în contact că s-ar fi îmbolnăvit, ne-am testat mereu doar ca să fim siguri. Însă deja sunt atât de multe cazuri, încât este foarte greu să mai urmărești traseul contractării virusului. Noi ne-am luat măsuri de precauție, ca toată lumea, Andra și copiii au stat mai mult acasă, iar eu am lucrat în condiții speciale, dar această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea.

Ce a făcut familia Măruță în perioada de izolare

Cum au fost cele două săptămâni de izolare? Din faptul că te-am văzut pe micul ecran și din postările voastre pe rețelele de socializare, mi-am dat seama că vă simțiți destul de bine. Totuși, ce trăiri ați avut, dincolo de ceea ce ați lăsat să se vadă?

Din fericire, nici nu ne-am simțit rău și nu ne-a lipsit nimic. Așa că ne-am distrat acasă, ne-am jucat și am gătit, am făcut orice ca să treacă timpul mai repede.

A fost vreun moment în care ați fost mai panicați? De exemplu, la Andra s-a văzut clar că a avut vocea afectată… Iar tu mi se pare că ai mai slăbit…

Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită,
răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…

Citește și: Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19:'E foarte ciudată starea'

Citește și: Andra are și vocea afectată din cauza COVID-19:„Vreau să vă spun tot ce am pe suflet'

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre viața de familie. Cum a decurs prima întâlnire cu soțul ei:„M-a dus la mănăstire și mi-a spus că voi fi soția și mama copiilor lui'/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol, panicată înainte de naștere!„Abia acum realizez ce mi se întâmplă!'

Cătălin Măruță: „Ne-a bucurat acest val de simpatie și solidaritate'

Cum le-ați explicat copiilor că sunt bolnavi și că trebuie să stea numai
în casă? David e mare, bănuiesc că a înțeles mai repede, dar Eva?

Eva și David stau, ca toți copiii, aproape numai acasă de un an de zile. Sigur că știau deja despre virus, despre importanța dezinfectării, despre purtarea măștii și mai ales despre protejarea celor mai vulnerabili, cum ar fi bunicii. Nu a fost o surpriză virusul și deja știau ce măsuri este important să luăm: să ținem legătura cu medicul, să ne luăm temperatura, să ne odihnim, să ne hidratăm, să nu ne întâlnim cu nimeni și, ca un bonus, să comandăm mâncarea preferată pe care livratorii o lăsau la poartă!

Ați primit și mesaje… neașteptate? Din partea conspiraționiștilor, ca să
zic așa?

Am fost copleșiți de mesaje de încurajare, prietenii ne-au întrebat dacă ne pot ajuta cu ceva, dacă ne pot aduce ceva ce ne lipsește. Ne-a bucurat acest val de simpatie și solidaritate. În rest, pot să spun că am văzut câteva comentarii ridicole în social media, lăsate de persoane pe care nu le cunoaștem personal, oameni care întrebau de ce ne declarăm bolnavi, dacă cineva ne-a cerut asta… Nu le-am luat în serios.

Sursa foto: Facebook, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter