Andra are și vocea afectată din cauza COVID-19: „Vreau să vă spun tot ce am pe suflet”

Publicat pe

Andra și Cătălin Măruță împreună cu cei doi copii au fost testați pozitiv cu COVID-19. Din păcate, cea mai afectată de acest virus a fost artista, care a ținut legătura cu fanii ei pe Instagram și le-a mărturisit prin ce trece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andra este singura care avut simptome mai grele ale COVID-19, în timp ceilalți membrii ai familiei se simt bine. Soția lui Cătălin Măruță a spus că momentan nu poate cânta decât pe voce de cap.

Deocamdată cânt doar pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune, aşa că momentan cânt doar în gând. Abia aştept să vă cânt din nou, sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoţii', a spus Andra, pe Instagram.

Andra are și vocea afectată din cauza COVID-19: „Vreau să vă spun tot ce am pe suflet'Andra are și vocea afectată din cauza COVID-19: „Vreau să vă spun tot ce am pe suflet'

În rest, vedeta spune că se simte mai bine și este nerăbdătoare să iasă din izolare, chiar dacă se simte excelent alături de familia ei, artistei îi lipsesc activitățile pe care le avea în fiecare zi.

Cum se simte Andra, infectată cu COVID-19

Andra a declarat că se simte mai bine și că a ieșit la soare. În plus, și-a anunțat fanii că îi va ține la curent în privința stării sale.

„Am ieșit afară stă stau puțin la soare. Ieri iar nu am mai fost atât de activă pe online, pentru că iar a fost o zi din aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și profit de soarele ăsta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Sunt bine, vă țin la curent cu starea mea. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă cât mai repede această perioadă, pentru că îmi doresc să revin la normal’, a transmis Andra într-un InstaStory.

În plus, Andra și-a recăpătat și vocea, Cătălin Măruță fiind cel care a avut grijă de soția lui, pentru a se pune mai repede pe picioare.

„El este doctorașul meu care are grijă de mine. Mă vitaminizez, dragilor’, a mai transmis artista.

Citește și: Andra, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19:’Astăzi mi-am pierdut gustul și mirosul’

Citește și: Andra, Măruță și copiii au circulat cu metroul, înainte să fie infectați cu COVID-19.Cei patru au respectat măsurile impuse

Citește și: Schimbări la Românii au Talent, sezonul 11.Cum s-a modificat formatul emisiunii, din cauza pandemiei

Citește și: Ce face Mihai Petre după ce a plecat de la Românii au Talent.A lansat un nou proiect de emisiuni

În urmă cu câteva zile, jurata de la Românii au talent a menționat zilele trecute că nu s-a simțit foarte bine. Pe lângă durerile musculare care nu îi dau pace, a tușit, a avut dureri în gât și și-a pierdut gustul și mirosul.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine’, povestea Andra pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter