Andra, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Astăzi mi-am pierdut gustul și mirosul”

Publicat pe

Andra și Cătălin Măruță împreună cu cei doi copii au fost testați pozitiv cu COVID-19. Din păcate, cea mai afectată de acest virus a fost artista, care a făcut acum și primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andra, Eva, David și Cătălin Măruță nu au scăpat de noul coronavirus, așa că timp de două săptămâni sunt nevoiți să stea în izolare. Prezentatorul de la PRO TV continuă să modereze emisiunea de acasă, în timp ce artista stă cu cei doi copii.

Andra, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Astăzi mi-am pierdut gustul și mirosul'Andra, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Astăzi mi-am pierdut gustul și mirosul'

Andra este singura care avut simptome mai grele ale COVID-19, în timp ceilalți membrii ai familiei se simt bine. Soția lui Cătălin Măruță a făcut primele declarații despre perioada dificilă prin care trece.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul.

Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine', a spus Andra Măruță pe Instagram.

Citește și: Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19: 'E foarte ciudată starea'

Citește și: David Măruță are și el COVID-19. Cum se simte fiul Andrei și al lui Cătălin

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce s-au infectat cu COVID-19

Prezentatorul se află în izolare alături de familia lui pentru următoarele două săptămâni. Andra, Eva, David și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu COVID-19. 

'Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere', a declarat Cătălin Măruță în emisiunea de la PRO TV.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter