Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19: ”E foarte ciudată starea”

Publicat pe

Andra, Cătălin Măruță și Eva au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar singurul din familie care a scăpat este David. Prezentatorul TV a făcut astăzi primele declarații despre simptomele pe care le au, dar și cum se simt în aceste momente, după ce au contractat virusul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Măruță a prezentat astăzi emisiunea de la PRO TV de acasă, pentru că, din păcate, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Prezentatorul se află în izolare alături de familia lui pentru următoarele două săptămâni. Andra, Eva și Cătălin Măruță au fost diagnosticați cu COVID-19, în timp ce testul lui David, fiul cuplului, a ieșit negativ.

Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19: 'E foarte ciudată starea'Cum se simt Andra și Cătălin Măruță, după ce au fost infectați cu COVID-19: 'E foarte ciudată starea'

Vedeta de la PRO TV a făcut astăzi primele declarații despre starea lui de sănătate. Din fericire, Andra, Cătălin Măruță și Eva au o formă ușoară de COVID-19.

'Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere', a declarat Cătălin Măruță în emisiunea de astăzi.

David Măruță va sta în tot acest timp separat de părinții și surioara lui. Adolescentul îi cere tatălui său să fie testat zilnic.

Citește și: Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19. PRO TV a făcut anunțul

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19: „Vreau să o protejez pe mama”

Citește și: Ce pensie are Mihai Tatulici după 5 decenii în TV. La 70 de ani, s-a apucat de școală!

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm'

Andra, Eva și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19

Andra a transmis și ea un mesaj, după ce a primit rezultatul testului. Cântăreața le recomandă tuturor să aibă grijă de ei în această perioadă. ‘Familia cu mine? ✅
Jocuri multe? ✅
Acadele ? ✅
Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare!
Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗’
, este mesajul artistei.

Timp de două săptămâni, Cătălin Măruță va prezenta emisiunea de la PRO TV de acasă. Astăzi, în platoul emisiunii a fost prezent Magitot, cel care i-a ținut locul fizic lui Măruță.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter