Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: "Ajunsesem să nu mai funcționăm"

Publicat pe

O nouă despărire neașteptată în showbiz! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au decis să-și spună adio, după 9 ani de relație. Cei doi actori au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Veste surprinzătoare în showbiz! Fanii și apropiații au fost luați prin surprindere de anunțul făcut de cei doi actori. Mulți se așteptau să bată curând clopote de nuntă, însă Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că s-au despărțit. Aveau o relație de 9 ani și păreau de nedespărțit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: "Ajunsesem să nu mai funcționăm"Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: "Ajunsesem să nu mai funcționăm"

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, dar rămân prieteni

Cei doi au precizat că vor rămâne în continuare prieteni și au avut chiar puterea de a face glume pe subiect.

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni', a transmis și Cristina Ciobănașu.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și mama adoptivă!E Ruxandra Ion un părinte sever?

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela.Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cântăreaţa Sophie a murit în casa ei din Atena!Avea 34 de ani și colaborase cu Madonna și Lady Gaga

Cristina Ciobănașu Și Vlad Gherman: „2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre”

Decizia s-a luat greu. însă cei doi au precizat că au cântărit bine plusurile și minusurile înainte de a-și spune „adio”.

O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi.

Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre.

Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real și sincer și toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alții trăiesc într-o viață, doar că, așa cum este în viață, am avut și momente grele pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile fericite și multă iubire.

Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am inițiat discuția. Eu (n.r. – Vlad) nu aș fi avut curaj să inițiez această discuție chiar dacă știam că ajunsesem să nu mai funcționăm', au mai spus cei doi.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter