Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și mama adoptivă! E Ruxandra Ion un părinte sever?

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman par a fi personaje de film și în viața reală. Al unuia de dragoste, care se termină întotdeauna cu „happy end. Se iubesc de șapte ani, sunt logodiți de patru și, cu siguranță, dragostea adevărată nu este un „fruct oprit pentru ei. Muncesc împreună, locuiesc împreună și nu concep un viitor altfel decât împreună, alături de cei doi copii pe care și-i doresc „la timpul lor.

Cristina, unii cred că doamna Ruxandra Ion este un părinte sever. Care este relația dintre voi două? Vlad, ai emoții în preajma „mamei-soacre?

Știu că petreceți mult timp împreună și plecați în vacanțe, dar ați putea locui în aceeași casă și căsătoriți fiind? C: Relația dintre mine și Ruxandra este de mamă-fiică. M-a luat în grija ei de la o vârstă fragedă și m-a făcut omul care sunt azi. Dacă nu era ea, nu aș fi făcut ceea ce îmi place, nu l-aș fi cunoscut pe Vlad, nu aș fi ajuns să fiu înconjurată de atâția oameni frumoși. Nimic nu este întâmplător, iar întâlnirea cu Ruxandra este una dintre cele mai fericite întâlniri din viața mea! Cel mai mult ne place să mergem la shopping împreună.

Lăsăm băieții acasă, ca să nu ne grăbească, și, în ritmul nostru, ne facem de cap. Ne cerem sfatul una alteia, probăm, ne gândim, ne răzgândim, când obosim ne așezăm la o cafea și pălăvrăgim, iar după, o luăm de la capăt. E activitatea noastră preferată. Desigur că petrecem timp și toți patru, mergem în vacanțe împreună, la film, la teatru, ne vedem în fiecare zi la filmare, iar în fiecare duminică se strânge toata familia la masă.

Cât despre mediul profesional, întotdeauna ne cere să ne întrecem pe noi înșine, să fim mai buni și mai buni cu fiecare secvență, replică sau lacrimă. Ne ceartă când merităm (de cele mai multe ori, mai aspru decât pe ceilalți, pentru că suntem ai ei) și ne laudă dacă am dat tot ce am putut. Este un om profesionist cu o intuiție nemaipomenită care oferă oamenilor tot ce are mai bun.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

V: Nu am emoții! Este o persoană minunată care ține extrem de mult la oamenii din jur. Știe să fie și mamă, și șefă! Este un lider pe care toți îl urmează cu drag. Te motivează să faci ceea ce crezi că este imposibil de făcut, îți dă o mână de ajutor atunci când te simți pierdut pe drum, îți dă un sfat atunci când nu știi încotro să te îndrepți. Doamna Ruxandra Ion este ca o mamă pentru mine. Stau de câțiva ani buni în casa ei, în familia ei, și cu toții m-au făcut să mă simt de-al casei. Probabil că, la un moment dat, vom simți nevoia să avem un loc de nebunii doar al nostru, însă deocamdată nu ne facem planuri.

Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și mama adoptivă! E Ruxandra Ion un părinte sever?Adevărul despre relația dintre Cristina Ciobănașu și mama adoptivă! E Ruxandra Ion un părinte sever?

Care a fost cea mai importantă lecţie de viaţă pe care ați primit-o de la părinţi? Una pe care vrei să le-o transmiteți şi copiilor voștri.

V: Să fiu modest, să fiu altruist și să nu uit niciodată de unde am plecat! Părinții mei m-au învățat să fiu bun cu oricine, indiferent de cum mă tratează alții.

C: Să fiu onestă, să fiu sinceră cu oamenii din jur și să rămân întotdeauna cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când simt că pot zbura.

Citește continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA!

Foto: Facebook 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter