Drama neștiută a Andreei Bănică! A rămas fără ambii părinți: "Mama a murit când eu eram pe scenă!"

Publicat pe
Drama neștiută a Andreei Bănică! A rămas fără ambii părinți: "Mama a murit când eu eram pe scenă!"Drama neștiută a Andreei Bănică! A rămas fără ambii părinți: "Mama a murit când eu eram pe scenă!"

Andreea Bănică are o viață de familie împlinită și pare că destinul a fost generos cu ea. Zâmbește mereu în fotografiile din social media, însă în spatele zâmbetului se ascunde o dramă de nesuportat pentru mulți dintre noi. Artista și-a pierdut ambii părinți când era foarte tânără, într-un mod extrem de trist.

La 40 de ani, Andreea Bănică are tot ce-și poate dori o femeie: un partener iubitor, același din liceu, Lucian Mitrea, și doi copii frumoși, Sofia și Noah. De asemenea, este una dintre artistele cu cea mai longevivă carieră în muzică, plus una dintre cele mai bine îmbrăcate. O simplă privire pe contul ei de Instagram relevă o femeie care-și poate permite cele mai costisitoare branduri. În ciuda faptului că, aparent, destinul a fost generos cu ea, Andreea Bănică ascunde o dramă de nesuportat, peste care a trecut cu greu: moartea ambilor părinții, la interval de doar doi ani.

Drama prin care a trecut Andreea Bănică. Și-a pierdut părinții prematur, la diferență de doar doi ani

Andreea a crescut în Eforie Sud, într-o familie fără mari posibilități materiale, dar cu părinți centrați pe educația copiilor (nr. Andreea mai are o soră). Din păcate, aceștia nu și-au putut ajuta fiicele pentru prea mult timp. Andreea a devenit orfană în jurul vârstei de 20 de ani, când și-a pierdut ambii părinți, în mod dramatic. Tatăl ei și-a pierdut viața pe când artista avea doar 20 de ani, iar, ca soarta să fie și mai cinică, moartea a survenit accidental. „Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă', a declarat Andreea Bănică pentru Kanal D.

La câteva luni după moartea tatălui, artista și-a pierdut și bunicul și, după doar doi ani, a trăit una dintre cele mai mari drame posibile: cea care i-a dat viață a murit, după o luptă cruntă cu o boală terminală și extrem de rar întâlnită la femei: cancer esofagian. 'Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital',a  relatat în urmă cu câțiva ani vedeta.

Artista a reușit să treacă peste aceste drame cu ajutorul unicei sale iubiri, Lucian Mitrea, cel ce îi este alături din perioada liceului. Totuși, momentul în care a devenit pentru prima data mama i-a reactivat vechile răni, după cum a rememorat: „Am suferit foarte mult la început după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături. Și faptul că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc.' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter