Ce pensie are Mihai Tatulici după 5 decenii în TV. La 70 de ani, s-a apucat de școală!

Publicat pe

Mihai Tatulici s-a pensionat, după 48 de ani în televiziune, însă nu este încântat de statutul de pensionar, așa că, la 70 de ani s-a apucat de școală. Mihai Tatulici nu se jenează să dezvăluie de la ce pensie a pornit în urmă cu opt ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul om de televiziune a ieșit la pensie în anul 2013. Atunci, Mihai Tatulici a decis să se retragă definitv din lumina reflectoarelor. Deși a primit numeroase oferte de a se întoarce în televiziune, Tatulici a refuzat categoric, mărturisind că acest domeniu este „un capitol închis” pentru el.

Ce pensie are Mihai Tatulici după 5 decenii în TV. La 70 de ani, s-a apucat de școală!Ce pensie are Mihai Tatulici după 5 decenii în TV. La 70 de ani, s-a apucat de școală!

'Niciodată nu mai revin în lumea televiziunii. E vremea altora', sună sloganul celui care a lucrat atât în televiziunea publică, înainte de 1989, dar şi în televiziuni private, după 1990.

Doar că, în urmă cu aproape trei ani, Mihai Tatulici a decis că nu poate fi pensionar si atât, așa că s-a apucat de școală. Acum, acestuia nu îi este rușine să spună valoarea pensiei cu care a plecat la drum cu opt ani în urmă, adică 2.370 de lei.

„M-am retras definitiv. În 2013, când am ieșit la pensie, am ieșit și de sub lumina reflectoarelor după exact 48 de ani de jurnalism.

Norocul meu s-a numit faptul că am fost membru al Uniunii Cineaştilor şi cu ajutorul statutului lor am mai primit ceva bani în plus la pensie, că în baza majorărilor anuale ale bietei pensii nu ajungeam prea departe', a declarat Mihai Tatulici în exclusivitate pentru impact.ro.

Citește și:

Alex Vasilache, de la trupa JukeBox, se afla la Matei Balș când a început incendiul. Ce mesaj a transmis

Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”. Soția lui a făcut primele declarații: „E evaluat de medici”

Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea: Lumea nu mai respectă marile valori'

Mihai Tatulici, pregătit de școală la 70 de ani

După ce s-a retras din televiziune, Mihai Tatulici a decis să se pună din nou pe învățat, chiar dacă nu mulți dintre cei aflați la pragul de 70 de ani mai au răbdare să se întoarcă la școală.

Astfel, în urmă cu trei ani, jurnalistul a făcut cursuri de project manager. Acum el este mândru că a absolvit examenul cu nota zece.

'Mi-am plătit cursul din banii mei și vreme de jumătate de an, în fiecare sâmbătă și duminică, câte opt ore pe zi, am fost constant la cursuri. Am fost un elev conștiincios, chiar dacă recunosc că mă mai fura somnul prin băncile alea. Dar, la examen, am luat zece și sunt mândru de chestia asta', a adăugat Mihai Tatulici.

Mihai Tatulici are o stradă cu numele lui, în Suceava

Dan Negru i-a dat vestea, în 2015, când l-a avut invitat în emisiune, că numele Mihai Tatulici va deveni numele unei străzi din Frătăuții Noi, județul Suceava, o localitate în apropiere de Rădăuți:

„Iaca cel mai important lucru pe care am reușit să-l fac în vara asta. Mihai Tatulici a primit numele unei străzi în localitatea în care s-a născut. Un om de televiziune a căpătat numele unei străzi! E cel mai frumos lucru pe care am reușit să-l fac împreună cu gașca de la 'Te Pui Cu Blondele', în vara asta', a scris Dan Negru pe Facebook.

foto: Ciao, Viva FM, La Revista

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter