Alex Vasilache, de la trupa JukeBox, se afla la Matei Balș când a început incendiul. Ce mesaj a transmis

Publicat pe

Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la Spitalul Matei Balș din Capitală. Tragedia a avut loc în pavilionul 5 al Institutului Matei Balș, unde erau internați pacienții cu COVID-19.Patru persoane au murit, iar peste 100 au fost evacuate. În același spital se afla și Alex Vasilache, de la trupa JukeBox.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Artistul se afla acolo în calitate de rezident. El a absolvit Facultatea de Medicină Generală, iar pandemia l-a ambiţionat să se pregătească de rezidenţiat. Alex Vasilache a început munca în spital chiar din această lună, fiind rezident la secția de boli infecțioase și a ținut să le transmita tuturor că este bine.

'Sunt ok! Vă mulțumesc mult', a fost mesajul transmis de artist.

O femeie care locuiește lângă spital a povestit că era trează în momentul izbucnirii incendiului.

Alex Vasilache, de la trupa JukeBox, se afla la Matei Balș  când a început incendiul. Ce mesaj a transmisAlex Vasilache, de la trupa JukeBox, se afla la Matei Balș  când a început incendiul. Ce mesaj a transmis

'Am auzit gălăgie, au strigat! Dacă eu de la 5 m-am sculat și nu am mai putut să dorm… A fost o bubuitură tare de tot, ziceai că e bombă. Am văzut numai fum la parter. Toată curtea noastră era plină de fum. M-am dus și m-am uitat! Au fost și pacienți răniți grav, au fost și morți. Pacienții țipau, săracii, a declarat femeia pentru Antena 3.

Patru persoane au murit în urma incendiului de la Matei Balș

Din păcate, în incendiul de la Spitalul Matei Balș, patru persoane infectate cu COVID-19 au murit. Pacienții se aflau în stare medie spre avansat, iar aceștia aveau mască de oxigen.

„Patru persoane au murit, trei au fost găsite carbonizate și una care a fost resuscitată fără reușită’, a declarat Raed Arafat. Din fericire, nu mai sunt alte persoane rănite și nici pacienți care au suferit arsuri în urma incendiului.

Citește și: Ivermectina, avizată de Ministerul Sănătăţii. Dr. Musta: „Posibil să fie un medicament cu beneficii în COVID-19'

Citește și: Ce este Covidul de lungă durată sau Long Covid. Cum poate fi prevenit

Citește și: Cât ne protejează vaccinul anti-COVID-19 de la Moderna. Imunitatea nu este pe viață!

Citește și: Prospectele vaccinurilor anti-COVID 19 de la Moderna și Pfizer. Indicații și efecte adverse

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a anunțat că a creat două linii telefonice pentru rudele pacienților de la Institutul ‘Matei Balș’.

Din informațiile primite de Ministerul Sănătății de la echipele de intervenție, au fost transferați către alte unități sanitare 53 de pacienți, dintre cei 102 aflați în saloanele din Pavilionul 5 al Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter