Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc la "Matei Balș". Soția lui a făcut primele declarații: "E evaluat de medici"

Publicat pe

Toni Grecu, infectat cu COVID-19, se afla internat în spitalul Matei Balș, la etajul doi al pavilionului care a luat foc. Fondatorul grupului umoristic Divertis era conectat la butelie de oxigen și a fost transportat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu are COVID-19 și a ajuns de urgență la spital în urmă cu aproape două săptămâni. Se afla internat la Matei Balș, după ce a încercat să se trateze acasă. Cum starea sa de sănătate se înrăutățea, a fost nevoie de îngrijri speciale ale medicilor.

Toni Grecu, în vârstă de 61 de ani, era conectat la bitelia de de oxigen și se afla la etajul doi al pavilionului care a luat foc la incendiul de la Spitalul Matei Balș. În tragedia de la Institut și-au pierdut viața câteva persoane, iar mulți pacienți au fost transferați la alte spitale pentru a primi îngrijiri medicale.

Toni Grecu, transferat la Spitalul Sfântul Pantelimon

Din fericire, actorul se numără printre supraviețuitori și a fost transferat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul «Sfântul Pantelimon». Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi', a declarat Cristina Grecu, soția actorului, pentru Libertatea.

Citește și: Cum se simte Toni Grecu la 10 zile după ce s-a infectat cu COVID-19:”Medicii au încercat tot ce ştiau”

Citește și: Incendiu de proporții la Spitalul Matei Balș.Patru pacienți infectați cu COVID-19 au murit

Citește și: A murit Cloris Leachman.Actrița, deținătoare a unui premiu Oscar, avea 5 copii

Citește și: Elena Marin de la Survivor a ajuns de urgență la spital.Ce s-a întâmplat cu concurenta din echipa Faimoșilor

Toni Grecu era conectat la butelie de oxigen

Soția comediantului a mai precizat că pacienții internați în Pavilionul 5 era destinat cazurilor de COVID-19 medii, care aveau nevoie de oxigen suplimentar. De altfel, și Toni Grecu era conectat la butelie de oxigen.

Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen', a mai transmis Cristina Grecu pentru sursa citată.

Toni Grecu: „Să nu se ia în derâdere acest coronavirus'

Toni Grecu a ținut să-i avertizeze pe cei care nu cred în acest virus, că nu ar trebui să-l ia în derâdere. Acesta ar putea să întoarcă viața oricui pe dos.

‘Le-aş spune tuturor să nu ia în derâdere acest coronavirus. Are darul uneori de a ne întoarce viaţa pe dos. Aşa că, pe cât posibil, nu-i oferiţi această satisfacţie!’, a transmis Toni Grecu, în urmă cu câteva zile.

Ministru Sănătății: „A fost un incediu violent”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut primele declarații despre incendiul izbucnit la Matei Balș, unde și-au pierdut viața, până la acest moment, patru persoane.

Momentan, nu este clar. Vin de la «Matei Balş», am văzut clădirea. Evident că a fost un incendiu violent. (…). Sunt două piste: o problemă punctuală, o greşeală individuală (…). Datoria noastră este să ne uităm la greşelile de sistem. Aştept să văd rapoartele de control care s-au făcut, am cerut toate aceste rapoarte din ultimele șase  luni', a transmis Ministrul Sănătăţii.

Sursa foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter