Cum se simte Toni Grecu la 10 zile după ce s-a infectat cu COVID-19: "Medicii au încercat tot ce ştiau"

Publicat pe

Toni Grecu, care a contractat noul coronavirus, se află internat în spital și trece prin momente grele. Unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis susține că nu este de glumă cu acest virus și a transmis un mesaj de pe patul de spital. Cum se simte acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu are COVID-19 și a ajuns de urgență la spital. Se află internat la Matei Balș, după ce a încercat să se trateze acasă. Cum starea sa de sănătate se înrăutățea, a fost nevoie de îngrijri speciale ale medicilor.

Toni Grecu, de 10 zile internat în spital

Din fericire, nu a fost nevoie să fie transferat la Terapie Intensivă, cu toate că a fost conectat la oxigenul din salon.

Mă aflu în spital de sâmbătă, 16 ianuarie, şi vă pot spune că am avut ceva bătăi de cap cu nenorocitul ăsta de virus. Medicii au folosit tot ce ştiau împotriva sa, absolut tot. Am primit inclusiv oxigen, dar aici, într-un salon normal, ca să-i zic aşa, nu la Terapie Intensivă. Pe acolo nu am călcat', a spus Toni Grecu pentru impact.ro.

Citește și: Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19

Citește și: Toni Grecu, primele declarații după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:'Obosesc repede. E pneumonie'

Citește și: Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze:„Am luat o bacterie, nu am rezistat'

Citește și: Elena Udrea încă nu și-a cunoscut soacra! Motivul pentru care nu s-au întâlnit:„Sunt curioasă cum e'

Toni Grecu: „Să nu se ia în derâdere acest coronavirus”

Toni Grecu a ținut să-i avertizeze pe cei care nu cred în acest virus, că nu ar trebui să-l ia în derâdere. Acesta ar putea să întoarcă viața oricui pe dos.

'Le-aş spune tuturor să nu ia în derâdere acest coronavirus. Are darul uneori de a ne întoarce viaţa pe dos. Aşa că, pe cât posibil, nu-i oferiţi această satisfacţie!', a mai transmis Toni Grecu.

Toni Grecu nu știe cum s-a infectat cu COVID-19

Până la acest moment, Toni Grecu susține că nu și-a dat seama cum a reușit să contracteze virusul, în ciuda faptului că s-a protejat foarte mult.

Nu am nici până azi cea mai mică idee asupra modului în care m-am infectat. Asta a fost surpriza lui pentru mine, pentru noi toţi. E ca un fel de loterie, dacă-mi permiteţi comparaţia, la care poţi câştiga ori ba. Dacă ar fi funcţionat la fel pentru noi toţi, atunci ar fi o plictiseală generală. Sigur, aici e bine să te fereşti cât de mult poţi. Eu am încercat, dar se vede treaba că nu am reuşit', a mai spus Toni Grecu pentr sursa citată.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter