Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze: "Am luat o bacterie, nu am rezistat"

Publicat pe

Amna, prima concurentă care a părăsit Survivor, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Artista a reușit să revină în România și acum este nevoită să se opereze, fiind convinsă că a luat o bacterie din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Drumul Amnei la Survivor s-a încheiat destul de repede și a lăsat o amprentă foarte puternică asupra organismului concurentei. A petrecut o perioadă scurtă în cadrul competiției, însă acum se confruntă cu probleme de sănătate serioase.

Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze: "Am luat o bacterie, nu am rezistat"Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze: "Am luat o bacterie, nu am rezistat"

Amna se operează după revenirea din Republica Dominicană

Vedeta este nevoită să se opereze acum, după ce a întâmpinat o serie de probleme în Republica Dominicană. Artista a povestit la Teo Show că a avut probleme cu inima, stomacul, plus că a luat și o bacterie din Republica Dominicană.

„Am avut palpitații la inimă, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos. Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta', a spus Amna la Kanal D.

Citește și: Amna de la Survivor, probleme mari de sănătate. Nu se poate întoarce acasă:„Am amețeli…'

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România.A ajuns de urgență la spital

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani:„E ca și cum aș fi avut un copil'/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda:„Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?'

Amna: „Nu mă înțelegeam cu jungla”

Amna susține că a avut și probleme de adaptare în junglă și a explicat și motivul pentru care a refuzat să sară în apă de pe barcă.

„A fost super ciudat, eu m-am hotărât să plec cu patru zile înainte de Crăciun. Când am ajuns acolo, nu mă înțelegeam cu jungla. Aveam o păturică, o trăgeam peste față noaptea, să nu cadă vreo șopârlă, o tarantulă, mai un șobolan. Două colege erau gata să se înece când am coborât din barcă. De asta nu am sărit. Nu vrei să mori acolo. E periculos. Apa era adâncă, noi săream de la 5-6 metri de pe barcă ', a mai spus concurenta de la Survivor pentru sursa citată.

Cu toate acestea, aventura Survivor a întărit-o și susține că acum este complet schimbată.

Nu credeam că în două săptămâni mă pot întoarce alt om, sunt mai puternică, mai singură pe mine, mi-era frică de sport. S-au așezat niște lucuri în viața mea', a mai povestit Amna.

Amna a spus tot despre conflictul cu Zannidache la Survivor

De asemenea, ea a atins și subiectul conflictelor și tensiunilor din echipa Faimoșilor, îndeosebi cel cu Zannidache, care acum s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului.

„Zani era un om care îmi spunea în față că el nu vrea ca eu să plec, să cedez. Asta îmi spunea mie, mie mi-a fost milă de el din cauza situației care a avut-o în viață. Indiferent de ce a spus despre mine și cât de urât a vorbit, eu cred ca a avut ceva cu mine ca și persoană', a transmis Amna.

Amna, adevărul despre relația cu războinicul Lucian Barbu

În ceea ce privește legătura dintre ea și războinicul Lucian Barbu, care a plecat din cauza unei accidentări, Amna a dezmințit că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

„Suntem cu mult bun simț amândoi, eram la piscină pe canapea și am auzit știrea că am stat în aceeași cameră cu Lucian. Râdeam cu colegii care erau acolo', a conchis ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter