Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: "Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?"

Publicat pe

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit de mult timp, dar n-au încetat să se atace reciproc și să-și arunce jigniri urâte cu orice ocazie. O declarație recentă a artistului a înfuriat-o pe fosta lui iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezent în emisiunea „Acces de week-end', de la Antena 1, Gheorghe Turda a făcut afirmații neplăcute la adresa ultimelor două sale iubite, acuzându-le că și-au făcut reclamă pe spatele lui.

Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: "Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?"Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda: "Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?"

Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparențele înșeală. Mă deranjează și le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete', a declarat Turda, în emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1.

„Am știut că a stat cu mine din interes!”

Gheorghe Turda a mai declarat, în aceeași emisiune, că fosta iubită Nicoleta Voicu a stat cu el pentru faimă.

„De 10-11 luni, eu nu mai am nici o relație cu cea de-a doua iubită. Nu am pus prea tare de suflet când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă. Cea de-a doua chiar îmi scotea ochii că ea era dintr-o familie înstărită', a mai spus Turda.

Nicoleta Voicu a luat foc

Declarația a șocat-o pe Nicoleta Voicu și artista și-a vărsat năduful pe pagina sa oficială de Facebook.

'Totul până la familia mea! Am ascultat inepțiile acestui om, cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar a întrecut orice limită a bunului simț. Din declarațiile lui în emisiune: „Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!” Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?!

Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?', a fost reacția promptă a cântăreței, pe Facebook.

Citește și:

Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: 'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului. Cu ce rămâne fiecare la partaj

Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj: „A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea”

'Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta'

Deranjată că Turda a declarat că și-a făcut reclamă pe spatele lui, Nicoleta Voicu, cea care a fost timp de doi ani iubita cântărețului, a mai dat o replică dură.

„Ce muzică reprezinți?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a țăranului, a omului simplu. Ești inuman, omule! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ți fie foarte clar că totul este până la părinții și copilul meu, indiferent de micile noastre neînțelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta.

Mi-au năpădit bălăriile umane curtea părintească. Eu din punct de vedere pecuniar nu te-am căutat niciodată, tu m-ai exasperat două luni cu mesaje și telefoane. Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic, uite că eu zic că de la 01 ianuarie 2021 nu sunt 11 luni de când n-ai mai ținut nicio relație cu …partea a doua', a mai spus Nicoleta Voicu.

„Ți-ai jignit și colegii de scenă!”

Nicoleta Voicu a vorbit și despre relațiile lui Turda cu colegii de breaslă, unele deloc amiabile.

„Ți-ai jignit colegi de scenă, Cornelia și Lupu Rednic, moderatori, Aurelian Preda, cu care ai filmat la Câmpina. L-ai jignit pe Radu Ile că preluat un cântec din repertoriul tău, fiindcă a vrut să fie o surpriză într-o emisiune tv. Mariei Tănase, lui Ion Dolănescu…etc le-a preluat toată suflarea pământului cântecele și nu s-a supărat nimeni.

Ma întrebam de multe ori de ce această experiență în viața mea?! Acum știu: să las urme frumoase la plecarea mea din acesta lume. În mlaștini cresc nuferi frumoși, că tot urli peste tot că îmi fac reclamă pe numele tău.

Să mai lămuresc un lucru: nu eu am fost cea care a vorbit despre boala ta în spațiul public, ci tu, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani'. Am fost împotriva acestui lucru, spunându-ți că va prelua toată presa acest subiect. Operația ta a fost la sfârșitul lui septembrie și știrea ai dat-o tu două luni mai târziu. Dacă nu ai subiecte cu care să apari la televizor, nu-ți fabrica motive pe suferința oamenilor. Să-ți fie rușine!', a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă