Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj: "A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea"

Publicat pe

Tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare că se va stinge prea curând! Cei doi sunt în plin proces de divorț și noi detalii surprinzătoare ies la iveală. Fosta parteneră a afaceristului a explicat și motivul pentru care are pretenții mari la partaj!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu i-ar fi solicitat lui Gabi Bădălău la partaj o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru cei doi copii pe care îi au împreună, potrivit unor documente prezentate de afacerist.

Claudia Pătrășcanu: „Noi ne-am înțeles amândoi la mediere”

Claudia Pătrășcanu a justificat și motivul pentru care i-a solicitat lui Gabi Bădălău sumele anterior menționate. Solista susține că a discutat despre mediere cu afaceristul și el ar fi fost de acord să găsească o casă pentru copii și să se interesezee cele mai bune școli pentru fiii lui.

Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj: "A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea"Claudia Pătrășcanu justifică sumele cerute lui Gabi Bădălău, la partaj: "A cheltuit 200.000 de euro cu amanta, a zis că se aruncă de pe pod pentru ea"

După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras”, i-a povestit Claudia Pătrășcanu lui Dan Capatos.

Gabi Bădălău ar fi vrut să facă un gest necugetat pentru amantă

Gabi Bădălău ar fi bătut în retragere din cauza părinților lui, care nu ar fi fost de acord cu cele discutate anterior de ei. Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a mai scos la iveală un detaliu neștiut până acum. Se pare că fiul politicianului ar fi vrut să se arunce de pe un pod pentru amanta lui, cu care ar fi cheltuit sume fabuloase.

„Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!', a mai declarat Claudia Pătrășcanu la Xtra Night Show de pe Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte.Au sărbătorit ziua fiului ca o familie

Citește și: Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău:'Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote'

Citește și: Daria Radionova, mesaj tăios pentru Bianca Drăgușanu:„A încercat intenționat să mă doboare'

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova:'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

De ce a fost plătită mama Claudiei Pătrășcanu să stea cu copiii

De asemenea, Claudia a mai ținut să lămurească încă un aspect, care a stârnit o serie de controverse. Mătușa lui Gabi Bădălău a povestit că mama Claudiei a fost plătită pentru a sta cu nepoții ei. Cântăreața a explicat cum s-a ajuns la o asemenea situație.

Mama mea a fost lângă noi de când s-a născut Gabriel. Mama lui a zis că ea nu știe, nu se ocupă de copii. Mama făcea naveta la primul copil ca să vină să ne ajute. Mama avea atunci trei joburi pe litoral, avea 4500 de lei pe lună. Eu la al doilea copil nu găseam bone, menajere, că nu voiau să le facă carte de muncă. Gabi a zis ca mama sa-și lase servicul să vină. Mama a zis că nu lasă serviciul și Gabi a zis veniți că vă ajutăm. Eu i-am dat banii mamei cu mâna mea. Mi se pare răutate', a mai spus Claudia la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua copilului

Aflați în plin scandal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună de dragul copiilor lor. Duminică cei doi i-au serbat ziua de naștere a băiatului lor, la munte, iar acesta i-a avut alături pe ambii părinți.

Se pare că cei doi copii pe care îi au împreună sunt singurii care reușesc să-i mai aducă pe Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău împreună. În weekend, fiul celor doi a împlinit 4 ani și a avut parte de o petrecere așa cum și-a dorit, la munte. Deși se află în plin scandal, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului pentru moment și au sărbătorit alături de micuț.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter