Divorțați, dar împreună! Connect-R și Misha au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Maya

Publicat pe

Sunt despărțiti de 5 ani, dar sunt mai uniți ca niciodată. Connect-R și Misha sunt o familie fericită, deși nu mai sunt căsătoriți. Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Maya.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înțelegere și respect, pe asta se bazează acum relația lui Connect-R cu Misha. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Așadar, Maya nu a simțit niciodată lipsa părinților ei.

Divorțați, dar împreună! Connect-R și Misha au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, MayaDivorțați, dar împreună! Connect-R și Misha au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Maya

De ziua ei, Maya a avut parte de o petrecere așa cum și-a dorit, pentru că Misha și Connect-R au făcut orice ca fetița lor să fie fericită. Felicitările au curs pe rețelele de socializare ale celor doi artiști, iar Connect-R a transmis un mesaj emoționat pentru fetița pe care o are cu Misha.

'Azi face 7 ani. La mulți ani, Maya! La mulți ani, copilul meu! Mă rog pentru tine să ai viață lungă și frumoasă, să prinzi vremuri bune în care să te bucuri și atât! Să nu uiți niciodată că cel mai important lucru în viață e Bucuria, și în Bucuria ta să nu nefericești pe nimeni! Tati te iubește!!!', este mesajul pe care Connect-R i l-a transmis fetiței sale, Maya.

Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți, Misha și Connect-R sunt o familie unită și fac ca totul să fie bine pentru fetița lor. Cei doi aleg de multe ori să plece în vacanță împreună, iar Maya se bucură enorm. După ce au anunțat despărțirea, nici Misha, dar nici Connect-R nu au fost văzuți în compania altor persoane.

Citește și: Misha și Connect-R au divorțat din cauza singurătății în doi? Artista a dezvăluit tot: „Să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru…”

Citește și: Connect-R, despre viața de după divorțul de Misha: „Panică, teamă, anxietate. N-am mai fost nici artistul și nici omul, ci doar servitorul”

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: 'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

Citește și: Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 și a publicat fotografia: „Am încredere că oamenii care au creat vaccinul îmi vor binele'

Connect-R și Misha au divorțat în secret

În urmă cu aproximativ 3 ani, Connect-R uimea pe toată lumea când declara că a divorțat de Misha, femeia cu care o fetiță. Artistul a fost extrem de discret în ceea ce privește viața lui privată, iar despărțirea avusese loc cu mult timp înainte ca el să anunțe oficial.

La momentul respectiv, cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul. Misha și Connect-R au păstrat o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor, Maya.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat „ , a scris Connect-R pe Facebook.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter