Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: ”Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote”

Publicat pe

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu este nici pe departe aproape de final. Andreea Bănică a fost martor la o nouă înfățișare. Cei doi soți s-au întâlnit astăzi din nou la proces și se pare că niciunul nu are de gând să cedeze. În plus, Andreea Bănică a făcut dezvăluiri despre momentul în care Claudia Pătrășcanu a părăsit casa în care trăia cu Gabi Bădălău.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a făcut dezvăluiri despre starea în care era Claudia Pătrășcanu, în momentul în care a părăsit domiciliul conjugal. Ea spune că are și filmări cu artista, pentru că s-a gândit că se va ajunge la un proces și că o astfel de înregistrare ar avea valoarea în fața judecătorilor.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost din nou în fața judecătorilor, iar martorii celor doi au fost chemați în fața instanței. Andreea Bănică este unul dintre martori. Ea este prietenă cu Claudia și a dat detalii sensibile din viața ei de dinainte de proces.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta', a mărturisit Andreea Bănică, după ce a ieșit din sala de judecată.

Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: 'Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote'Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: 'Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote'

Andreea Bănică a povestit momentul când Claudia a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău.

„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă'. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…)Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc', a subliniat Andreea Bănică, potrivit AntenaStars.

Andreea Bănică, martor în procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Andreea Bănică a încercat să repare lucrurile dintre Claudia și Gabi, însă fără reușită. Ea spune că prietena ei a fost devastată în momentul în care a luat-o din casa lui Gabi Bădălău.

„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor', a mai transmis vedeta.

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog pe care Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, i l-a cerut, după ce l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise. Afaceristul a fost la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici și acum are rezultatele testelor de sânge și urină.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în proces de divorț de un an de zile. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor lor, însă lucrurile par să se complice din ce în ce mai tare, în loc de a se rezolva.

Citește și: Geanina Ilieș nu depășește niciodată 54 kg. O singură dată a pierdut controlul greutății:’După ieșirea din Fermă, am luat cam 8-9 kg din cauză că mâncam foarte prost’/ INTERVIU

Citește și: Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț:„Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț.Ce se întâmplă cu fetița lor

Imediat după ce a ieșit de la sediul INML, Gabi Bădălău a oferit primele declarații.

‘Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic.’, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter