Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău: ”Soacra îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 22 ianuarie 2021, 14:09

Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră după ce a ieșit din sala de judecată și face declarații halucinante despre familia lui Gabi Bădălău. Scandalul artistei cu tatăl copiilor ei este departe de a se termina. Cântăreața susține că soacra îi lua banii de la filmări și că soțul ei era falit, jucând foarte dez la cazino.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat astăzi în fața instanței pentru a se lua o decizie în cazul lor, însă nu au ajuns nici de această dată la un numitor comun. Au trecut aproximati doi ani de când cei doi sunt într-un continuu scandal, iar situația lor pare a fi departe de a se rezolva.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău scandal (2)Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău scandal (2)

La ieșirea din Tribunal, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații total neașteptate despre banii pe care familia lui Gabi Bădălău are să-i dea. Vedeta nu a mai povestit niciodată aceste lucruri până acum.

'În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator.', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Un nou termen la proces între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Prima reacție a afaceristului: „Să vină cu dovezi!'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău: „Șmecheria nu stă în a-ți neglija familia”

Citește și: Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: „Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!”. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține că familia lui Gabi Bădălău i-a luat banii

Extrem de nervoasă, vedeta a declarat că soacra ei i-a luat banii pe care ea îi făcea la concerte. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații de-a dreptul neașteptate despre anii de căsnicie alături de tatăl copiilor ei.

'Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.', a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton