Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: "Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!". Reacția Claudiei Pătrășcanu

Publicat pe

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare departe de finalizare și săptămânal mai ies la iveală alte și alte detalii dureroase din căsnicia lor. În plus, se fac acuzații grave din ambele tabere. De data asta, este rândul lui Gabi Bădălău să-și acuze soția că l-a turnat la DNA, trădarea având loc chiar în timpul căsătoriei lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timp ce Claudia Pătrășcanu acuză infidelitate și abuzuri emoționale și fizice în timpul căsniciei cu Gabi Bădălău, dar și consum de droguri. bărbatul a venit cu alte plângeri.

Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: "Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!". Reacția Claudiei PătrășcanuGabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: "Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!". Reacția Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a dezvăluit într-o intervenție telefonică la XNS că soția lui, Claudia Pătrășcanu i-a făcut nenumărate plângeri penale la DNA. Afaceristul o acuză pe Claudia că îi asculta convorbirile telefonice, iar apoi își nota într-un carnet detaliile care i se păreau importante și apoi dădea fuga la DNA.

„Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DNA. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă', a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

Citește și:

Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu: „Venise un porumbel alb…”

Andrei, băiatul lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Cine este soția tânărului

Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret

Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu la acuzațiile lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a negat acuzațiile lui Gabi Bădălău și i-a transmis actualului iubit al Biancăi Drăgușanu să vină cu dovezi care să-i susțină spusele.

Nu l-am înregistat nici pe socrul meu că i-am respectat prea mult. Pe Gabi nu l-am înregistrat niciodată că nu aveam când pentru că nu-l vedeam pe Gabi. El nu venea acasă. I-am făcut plângere pentru amenințare cu moartea, i-am făcut plângere că mă amenința de față cu copiii, i-am făcut plângere că nu respecta programul, i-am făcut plângere nouă, o plângere pe care dacă vin și o expun pe TV atunci toată lumea mă va crede' a spus Claudia Pătrășcanu, la XNS.

Gabi Bădălău, amenințări directe la adresa Claudiei

Pe Gabi Bădălău îl mai deranjează foarte mult că soția lui nu le permite bunicilor să-și vadă nepoții.

„De 2 săptămâni nu și-a mai văzut nepoții. Rezervasem o cameră la munte că le promisesem. M-a ținut că mi-a zis că în ordonanță este specificat 17:00 după amiaza', a mai mărturisit el.

Gabi i-a transmis soției sale că are și el materiale care i-ar putea face rău.

„Ferească Dumnezeu să dau eu toate materialele pe care le am cu ea. Nu e posibil să îmi influențeze copiii în felul ăsta. Fă-mi mie tot ce vrei, dar lasă copiii. Am chemat echipa mobilă de la Protecția Copilului când mi-a zis că sunt bolnavi și i-am cerut să mă lase să intre în casă. Au constat că copiii sunt bine, dar doamna aia mi-a zis că nu o poate obliga pe Claudia sa mi-i dea', a continuat el.

Cred că s-a măritat cu mine pentru că sunt fiul lui Bădălău

Gabi Bădălău spune că soția lui s-a căsătorit cu el pentru situația financiară pe care o are.

„Vreau să îi treacă teroarea asta pe care o are pentru mine. Cred că s-a măritat cu mine pentru că sunt fiul lui Bădălău, la cum se poartă acum. Mi se pare un pic penibilă situația și cel mai bine este să divorțăm, nu? Ca toată lumea să fie liniștită și să ne focusăm pe creșterea copiilor', a adăugat acesta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter