Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu: "Venise un porumbel alb..."

Publicat pe

Călin Geambașu a avut o legătură extrem de strânsă cu Mălina Olinescu. Cei doi au crescut împreună, au urmat o carieră în muzică și au fost aproape unul de celălalt la bine și la greu. Acum, la nouă ani de la moartea îndrăgitei artiste, cântărețul face o serie de dezvăluiri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu a ales să-și pună capăt zilelor în condiții dramatice – artista s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, cu puțin înainte de a împlini 37 de ani. Pentru Doina Olinescu, mama fetei cu voce de aur, a fost un șoc imens.

Cu atât mai mult cu cât și soțul acesteia Boris Olinescu, tatăl Mălinei, un reputat actor al anilor 60, a murit în același fel, în 1981. După ce a aflat că soțul ei a căzut de la etajul 10, 30 de ani mai târziu, ca într-un deja-vu sinistru, artista a fost înștiințată că fiica ei s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia!

Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu: "Venise un porumbel alb..."Călin Geambașu, dezvăluiri la 9 ani de la moartea Mălinei Olinescu: "Venise un porumbel alb..."

Ce a dezvăluit Călin Geambașu despre moartea Mălinei Olinescu

Chiar dacă au trecut nouă ani de la momentul tragediei, Călin nu poate uita durerea produsă de moartea Mălinei. În acea zi s-a petrecut un eveniment bizar, care i-a rămas în minte pentru toată viața.

„Sincer să fiu nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureștiului și noi terminasem una dintre reprizele de cântat și eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă și a venit de grabă la mine unul dintre băieții de la tehnică.

Venise un porumbel alb și s-a așezat exact pe microfonul soliștilor. Nu știm de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii’, a mărturisit Călin Geambașu pentru Antena Stars.

Citește și: Călin Geambaşu se apără în faţa acuzaţiilor fostei soţii: „De 10 ani încearcă foarte multe forme de terapie psihică. Fără succes!'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Întâi trebuie să divorțeze'

Citește și: Conflict deschis între Călin Geambașu și mama copilului său: „Au fost şi agresiuni din partea lui!”

Citește și: Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult: „Trebuie să treacă timp'

Călin Geambașu și Mălina Olinescu au fost iubiți?

Aceasta este întrebarea pe care și-au pus-o mulți admiratori, de-a lungul timpului. Se pare că cei doi s-au iubit mult, dar nu au făcut vreun gest care să ducă relația lor spre una de cuplu.

„Foarte frumoasă relația și atât de apropiată am simțit-o încât niciodată nici măcar nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât. Nici măcar un sărut sau o chestie de genul acesta. A fost mai puternică decât o atracție bărbat-femeie.

A fost mult mai mult, foarte frumos. Ar fi fost și imposibil fiindcă de la 3 noi aveam această legătură. Așa ceva nu se mai poate construi decât cumva similar. Am câteva prietene bune și apropiate cu care cânt, dar cea cu Mălina este absolut unică și nici nu poate fi comparată’ ,a mai spus artistul.

Divorțul a aruncat-o în brațele depresiei

În 2000, Mălina Olinescu era îndrăgostită și super fericită. Atunci spunea: „Mi-am dorit să mă căsătoresc cu un om deosebit și l-am găsit'. Artista a fost măritată, între 2000 și 2007, cu Dan Stesci, compozitor al trupei Compact, dar lanțul de iubire s-a rupt la un moment dat, iar la divorț, motivul invocat de soțul ei au fost crizele de personalitate’ ale Mălinei.

„În ultimii trei ani, ne-am certat mereu, iar în casă era o tensiune insuportabilă!', spunea Dan Stesci.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă