Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: "Întâi trebuie să divorțeze"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu face primele declarații după ce au apărut speculații potrivit cărora Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ar avea o relație și ar intenționa să se căsătorească. Iată ce spune fosta parteneră a lui Gabi Bădălău!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Bădălau și Bianca Drăgușanu s-au întors din Maldive și lucrurile par să fi evoluat mult între cei doi mai. Mai mult s-a speculat chiar că ar intenționa să se căsătorească. Divorțul lui Gabi Bădălău de Claudia Pătrășcanu nu s-a pronunțat însă, astfel că momentan le-ar fi imposibil să facă acest pas.

Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: "Întâi trebuie să divorțeze"Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: "Întâi trebuie să divorțeze"

Claudia Pătrășcanu: „Mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie”

Claudia Pătrășcanu își dorește ca divorțul să fie finalizat cât mai repede pentru ca Gabi Bădălău să fie fericit cu cine își dorește. Vedeta vrea să se ocupe în continuare de creșterea copiilor, care sunt cei mai importanți în acest moment.

'Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi.', a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație:'Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău'

Citește și: Prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Citește și: Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere!În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

Claudia Pătrășcanu: „Copiii mei vor sta la masă lângă Bianca”

Claudia Pătrășcanu susține că nu are ce să-i reproșeze Biancăi Drăgușanu. A subliniat că nu ea a despărțit-o de Gabi Bădălău și că e o femeie frumoasă. Claudia nu exclude ca, la un moment dat, copiii să stea la aceeași masă cu actuala parteneră a tatălui lor și cu fetița ei.

'Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic.

La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.

Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul', a subliniat Claudia.

Gabi Bădălău, în război cu fosta parteneră

Scandalul dintre Gabi Bădălău și mama copiilor lui nu este nici pe departe aproape de final! Cei doi își aduc reciproc acuze și se pare că nici de dragul copiilor nu pot ajunge la un numitor comun.

Luptă cu toate armele pentru custodia copiilor. Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, nu se dă bătută, fiind convinsă că le va fi mai bine copiilor cu ea alături.

Ultima dată, Claudia l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că își bate joc pentru că a anulat încă o dată programarea pentru consilierea copiilor, el fiind în vacanță.

„Consider că toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și ca încă o data arată dezinteresul fata de copiii noștri care erau astăzi programați, repet, pentru aceasta consiliere. Nu înțeleg de ce tot fuge acest tată, de ce îi este teamă și de ce atâtea telefoane și anulări când este vorba despre doi copii minori, puși in pericol. Tot astăzi, după cele întâmplate, am făcut o cerere către instituția Protecția Copilului care au menționat faptul ca nu-l pot obliga pe tatăl copiilor nici sa facă testul psihologic, dar nici sa i mai consilieze pe cei doi copii„, a transmis ea indignată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter