Mădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiri

Publicat pe

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au căsătorit, în mare secret, după o relație de șase ani în care s-au despărțit de mai multe ori, prima dată chiar după patru luni. Bruneta spunea atunci că ochii care nu se văd se uită, dar a revenit la sentimente mai bune și i-a mai dat milionarului o șansă. Acum este soția lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar Mădălina Apostol a dat vestea cea mare, pe Facebook, de ziua lui Nick Rădoi. Mădălina avea să-i spună 'La mulți ani, soțul meu', chiar în ziua în care Nick Rădoi își sărbătorea onomastica.

Mădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiriMădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiri

'De câteva zile tot încerc să ignor răutatea unor persoane, care, spre surprinderea mea, judecă și pun pe rug un om pe care personal nu l-au cunoscut niciodată… Pentru câțiva bani, ești vândut ca la piață și tot noi ne mirăm de ce România este o țară din care vrem să fugim… Revenind la acest om judecat și jignit de către persoane care au familii, copii, școli înalte etc., îmi dau seama că nu trebuie să ripostez. Ba din contrã! Sunt încărcați de foarte multe frustrări și complexe, neajunsuri și invidie', a scris Mădălina Apostol pe Facebook, referindu-se la scandalul în care este soțul ei cu Adriana Bahmuțeanu.

'Nu are rost să-mi descriu soțul aici, să spun ce om extraordinar este și să neg tot ceea ce se vorbește despre el pentru că este de ajuns să știu doar eu', a mai scris Mădălina Apostol.

Citește și:

Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: „În cinstea fostului”

Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult: „Trebuie să treacă timp”

Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani: „Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi”/ EXCLUSIV

S-au despărțit de mai multe ori

Se pare că nu diferența de vârstă ar fi fost cauza neînțelegerilor dintre ei, așa cum a crezut toată lumea, respectiv 23 de ani, ci distanța. Milionarul locuiește în America, iar Mădălina în București, împreună cu cei trei copii ai ei. După prima lor despărțire, când erau împreună de doar patru luni, bruneta spunea că o relație la distanță este imposibil de ținut. Se pare că s-a înșelat, între timp.

„Se spune că o relaţie la distanţă nu rezistă… Din păcate, aşa este. Am decis să ne continuăm drumul vieţii separat din motive perfect normale şi corecte. Eu sunt mamă şi trebuie să-mi cresc copiii aici, să-i susţin, să-i iubesc… El are viaţa lui în America, cu obligaţii şi responsabilităţi. Din păcate, nu putem renunţa nici eu, nici el, drept urmare, am luat împreună decizia cea mai corectă, însă prieteni vom rămâne forever! Nick Radoi, eşti un om minunat şi sunt norocoasă că te-am cunoscut!”, a scris Mădălina pe Facebook în 2014.

După patru ani, chiar de Valentine’s Day, s-au împăcat și Nick a dus-o într-o vacanță exotică pentru a reaprinde focul iubirii lor. Milionarul i-a oferit, din nou, inelul de logodnă pe care i-l dăduse în 2014 și iată că, între timp, s-au și căsătorit. Dar nu înainte de a se mai despărți și împăca de câteva ori.

„Nick Rădoi este un prădător sexual!”

După ce s-a implicat în scandalul dintre Ioana și Ilie Năstase și a spus că din cauza lui s-au certat cei doi, Nick Rădoi a fost atacat de Adriana Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Prigoană îl face pe milionar „moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală'.

„Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea', a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter