Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: "În cinstea fostului"

Publicat pe

Bogdan Mocanu s-a afișat recent cu o nouă iubită și susține că relația cu Andra Voloș s-a terminat definiv. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a trecut peste despărțire și acum pare mai liniștit ca niciodată. Totuși, Andra Voloș pare că nu l-a uitat definitiv, având în vedere ultimul mesaj transmis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea Andrei Voloș cu Bogdan Mocanu a început la Puterea Dragostei și a continuat și după ieșirea din casa din Turcia. Relația lor a fost maracată de o serie de controverse, fiind marcată de mai multe despărțiri și împăcări.

Relația lor a trecut la un alt nivel când s-au mutat împreună, însă lucrurile nu au funcționat în cazul lor și s-au despărțit, de data aceasta definitiv. Cel puțin asta susține Bogdan Mocanu, care deja și-a refăcut viața în brațele altei femei.

Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: "În cinstea fostului"Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: "În cinstea fostului"

Bogdan Mocanu: „S-a terminat demult relația cu Andra Voloș”

Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat pe rețelele de socializare la braț cu actuala iubită. Chiar dacă a ales să nu-i dezvăluie chipul, se pare că Bogdan Mocanu este extrem de fericit cu noua lui parteeră, în brațele căreia a găsit liniștea.

A avut nevoie de o perioadă de recuperare după relația tumultoasă cu Andra Voloș, însă după ce și-a acordat timp suficient a înțeles că merită să-și mai acorde o altă șansă cu altcineva.

Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens. Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună. ', a transmis Bogdan Mocanu.

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa:'Era murdar tot'

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit DJ Pascal.A fost găsit într-o cameră de hotel din Pitești

Andra Voloș de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Bogdan Mocanu

La rândul ei, nici Andra Voloș nu a dat vreun semn că și-ar dori să se împace cu fostul partener. Totuși, se pare că nici nu l-a uitat de tot, dat fiind că încă îi mai transmite mesaje.

Ultima dată, Andra a postat un video în timp ce servea un pahar de băutură și a transmis În cinstea fostului', mesajul fiind cel mai probabil pentru fostul partener.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter