Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară! Modul inedit în care și-a cerut iubita de soție

Publicat pe

Fericire în familia fostului selecționer al României! Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară. Tânărul și-a cerut iubita de soție la cumpăna dintre ani, iar declarația de iubire făcută viitoarei soții a fost una cât se poate de romantică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bat clopotele de nuntă în familia fostului selecționer al României! Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară cu iubita lui Oana Lavinia, pe care a cerut-o de soție chiar în noaptea de Anul Nou. Momentul a fost unul cu atât mai inedit, cu cât atât Andrei, cât și viitoarea lui soție erau îmbrăcați în straie populare.

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară! Modul inedit în care și-a cerut iubita de soțieAndrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară! Modul inedit în care și-a cerut iubita de soție

Fiul lui Anghel Iordănescu și-a cerut iubita de soție la cumpăna dintre ani

Andrei și Oana Lavinia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar fanii lor i-au întrebat în nenumărate rânduri când au de gând să facă marele pas. Iată că așteptarea s-a sfârșit chiar în noaptea dintre ani, când Andrei Iordănescu și-a cerut iubita de soție.

Extrem de emoționat, Andrei, îmbrăcat în straie populare, la fel ca și iubita lui, de altfel, a îngenuncheat ca la carte și i-a pus Oanei marea întrebare. Potrivit spynews.ro, tânărul i-a întins iubitei sale cutiuța cu inelul de logodnă, nu înainte de a-i spune că-și dorește ca, de acum înainte, să-i poarte numele.

„Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?', i-a spus Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, iubitei sale, atunci când a cerut-o în căsătorie.

La fel de emoționată, Oana i-a spus DA iubitului ei, după care cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional.

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea. Primele imagini cu burtica de gravidă: 'Surpriză!'

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală”

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de gol

Foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter