Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Publicat pe

După ce Bianca Drăgușanu a fost surprinsă alături de Gabi Bădălăi în Dubai, Claudia Pătrășcanu a răbufnit. Artista a acuzat-o pe vedetă că i-a cheltuit banii încă soțului ei, iar reacția Biancăi nu a întârziat să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău și că este în postura de amantă, vedeta a făcut primele declarații. Deși mulți s-ar fi așteptat să înceapă un întreg scandal între cele două, fosta soție a lui Victor Slav a fost destul de diplomată.

Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi BădălăuCe spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

„Problemele pe care le are cu familia și copiii nu sunt de când mă cunoaște pe mine. Faptul că eu sunt acuzată de anumite lucruri mi se pare total nepotrivit, aberant și nepotrivit. Eu sunt de două săptămâni în Dubai pe banii mei, nu pe banii altora. Îmi plătesc singură tot. Nu știu de unde speculațiile că mi se plătesc lucruri? Eu mi-am făcut cumpărăturile pe banii mei aici, nu pe banii altor persoane. Eu îmi cumpăr totul singură, muncesc pentru asta, am o afacere pusă pe picioare de ani buni din care mă susțin, toată lumea știe lucrul ăsta. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să mă susțin financiar', a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși zilele trecute în Dubai, într-un magazin de lux în timp ce făceau cumpărături. Claudia Pătrășcanu a luat foc când a văzut că tatăl copiilor ei se plimbă prin Emirate, dar nu ar fi atât de responsabil față de cei doi băieței.

„Eu nu am destrăbălat familii, cu atât mai mult pe a lui Gabi. Ei sunt în divorț de aproape doi ani. Eu nu am treabă cu familia și copiii lor. Eu sunt o femeie singură și independentă. El este un bărbat singur și independent. Dacă el și fosta soție au probleme este fix problema lor, nu știu de ce mă bagă pe mine în discuția lor? Că nu-și vede copiii din cauza mea? De unde aberațiile astea, pentru că sunt efectiv aberații, eu nu m-am băgat în așa ceva', a mai declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus menționată.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu: „Am ieșit, este adevărat”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu: 'Sunt un bărbat liber și asumat'

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Claudia Pătrășcanu o atacă pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a reacționat extrem de dur, după ce au apărut în presă imaginile suspecte cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cel din urmă nu este încă un bărbat liber. Mai mult decât atât, divorțul este unul cu scandal, cei doi foști iubiți aruncând cuvinte grele și acuzații grave unul asupra celuilalt.

„Înainte de plecarea tatălui’ copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu ei în Dubai, amenințând că dacă nu-i dau, nicio problemă. Se va descurca în instanță și pe acest plan. Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma în mintea lui să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc.

Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce scoli vor urma pentru că din salariul tău de 2.000 RON pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai', a spus Claudia Pătrășcanu.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter