Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău: "Șmecheria nu stă în a-ți neglija familia"

Publicat pe

Gabi Bădălău a început o nouă relație cu Bianca Drăgușanu, însă divorțul de Claudia Pătrășcanu încă nu a fost pronunțat. Fosta parteneră a afaceristului își dorește divorțul cât mai repede și încă se află în război cu el. Vedeta a avut o nouă reacție care îl vizează pe tatăl copiilor ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt la cuțite! Cei doi nu pot face pace nici măcar de dragul copiilor, iar situația în loc să se amelioreze pe zi ce trece, pare că se înrăutățește. Și nu din cauza noii relații a afaceristului cu Bianca Drăgușanu, ci din pricina comportamentului său.

Aflat în vacanță cu Bianca, Gabi Bădălău a anulat săptămâna trecută, din nou, ședința de consiliere a copiilor. Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fostul soț că își bate joc și face aceste lucruri intenționat.

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău: "Șmecheria nu stă în a-ți neglija familia"Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău: "Șmecheria nu stă în a-ți neglija familia"

„Consider ca toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și ca încă o data arată dezinteresul fata de copiii noștri care erau astăzi programați, repet, pentru aceasta consiliere. Nu înțeleg de ce tot fuge acest tată, de ce îi este teamă și de ce atâtea telefoane și anulări când este vorba despre doi copii minori, puși in pericol. (…), spunea Claudia.

Claudia Pătrășcanu: „Nu vreau mila nimănui”

Claudia Păstrășcanu luptă în continuare pentru custodia copiilor și crede că numai alături de ea micuților le va fi bine. A subliniat că nu se lasă nici intimidată și își va apăra în continuare copiii ca o leoaică.

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău îi transmite un nou mesaj dur tatălui copiilor săi.

Nu contează câtă lume crede în povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici să văd oameni care-și dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie, dar atâta timp cât am două picioare, două mâini, coloana vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice singură pentru ei, exact cum am făcut și până acum.

O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui pentru care eu lupt. Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci tatăl' ați văzut cât timp are el pentru ei?!„, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise:”Să se termine cu tot circul”

Citește și: Gabi Bădălău a anulat din nou ședința de consiliere a copiilor.Decizia luată de Claudia Pătrășcanu: „Își bate joc”

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție privind căsătoria cu Gabi Bădălău:”Sunt fericită”

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale:„Puteam să las mai mult de la mine'/ EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu: „Copiii noștri, șmechere, vor fi mândri de mine!”

Cluadia Pătrășcanu este convinsă că băieții ei vor fi mândră de ea, iar ceea ce tatăl său i-a făcut ei, în calitate de mamă, este de neiertat.

Sprijin toate mamele singure, mame aruncate în stradă, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viața unor copii trimiși de Dumnezeu. Sunt și tați care stiu să-și facă rolul acesta foarte bine, tați impecabili, tați responsabili…. și ca să-l citez pe GB cu adevărat….. căci șmecheria nu stă în a-ți neglija familia, copiii, a-i batjocori, ci stă în alte lucruri. Gabi Bădălău….. un șmecher adevărat, căci tot spui că tu ești șmecher și marele milionar, nu face niciodată în viața asta ceea ce tu ai făcut propriilor tăi copii pentru a te răzbuna pe mine, mama lor! Nu stiu ce va decide instanța, dar stiu că, copiii noștri șmechere', vor fi mândri de mine!„, i-a mai transmis Claudia lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, unde a recunoscut că există un bărbat în viața ei și că este în cel mai bun moment al vieții sale.

Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar acum chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere.

Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am încercat sa o conving pe Ramona (n.r – Gabor) să mergem în Maldive.

Bianca este o persoana foarte spicy, foarte complicată. Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită e adevărat.‘, a declarat Bianca Drăgușanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter