Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise: "Să se termine cu tot circul"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au îngropat securea războiului! Sunt în plin proces de divorț, iar acuzațiile de o parte și de alta nu mai contenesc. Printre altele, fosta soție l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise. Astfel, Gabi Bădălău a luat o decizie pentru a se termina cu „tot circul”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Gabi Bădălău și mama copiilor lui nu este nici pe departe aproape de final! Cei doi sunt în plin scandal și se pare că nici de dragul copiilor nu pot ajunge la un numitor comun.

Luptă cu toate armele pentru custodia copiilor. Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, nu se dă bătută, fiind convinsă că le va fi mai bine copiilor cu ea alături. Vedeta și-a acuzat fostul soț chiar că ar consuma substanțe interzise, însă Gabi Bădălău susține că nu are nimic de ascuns.

Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise: "Să se termine cu tot circul"Decizia lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că ar consuma substanțe interzise: "Să se termine cu tot circul"

Gabi Bădălău: „Fac testul anti-drog”

Mai mult, el a luat decizia de a se testa, de îndată ce se va reîntoarce în România. Gabi Bădălău susține că vrea să pună punct circului pe marginea acestui subiect.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML şi la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soţia mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanţă doamna preşedintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei', i-a spus răspicat Gabi Bădălău lui Cătălin Măruță, într-o intervenție telefonică.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.”Am plecat plângând”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu:”Am ieșit, este adevărat”

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Pavlenco se căsătorește cu fostul soț al Ralucăi Podea.Cele două au devenit prietene

Gabi Bădălău, surprins în compania Biancăi Drăgușanu

Reamintim că Gabi Bădălău este plecat în vacanță în Dubai, unde a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu. Bianca și Gabi au fost surprinși împreună făcând cumpărături într-un magazin de lux dintr-un mall din Dubai. Cei doi păreau să se simtă extrem de confortabil unul în compania celuilalt.

Totuși, cei doi au negat că relația ar fi depășit granițele prieteniei, iar Bianca a anunțat că se va afla chiar de la ea în moementul în care va începe o relație.

La rândul lui, Gabi Bădălău a recunoscut calitățile fizice ale Biancăi și a subliniat că este un bărbat liber și ca atare nu are de ce să se ferească.

Gabi Bădălău: „Îmi doresc un viitor bun pentru copii”

În calitate de tată, Gabi Bădălău a subliniat că își dorește o educație bună pentru copiii săi și va respecta decizia instanței atât timp cât băieților le va fi asigurat un viitor bun.

„Eu îmi doresc o educaţie, un viitor bun pentru copiii noştri, îmi doresc să se liniştească şi Claudia, pentru că o ţine cu circul ei de doi ani. Mergem în instanţă, eu voi respecta decizia instanţei.

Eu sunt convins că băieţii noştri au un viitor mai bun lângă mine şi langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei şi aberaţiile ei de pe Facebook', a mai transmis acesta.

La acest moment, Gabi Bădălău poate lua copiii două weekend-uri pe lună. Totuși, și-ar dori să îi vadă mai des de atât și să petreacă mai mult timp cu ei.

În schimb, Claudia Pătrășcanu susține că tatăl copiilor ei ar fi iresponsabil și dorește să-și crească singură cei doi copii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter