Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale: "Puteam să las mai mult de la mine"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori: cu Bogdan Rădulescu, Ștefan Bănică și Elan Schwartznberg. Vedeta a ajuns de tot atâtea ori în pragul divorțului, iar acum ne-a spus adevărul din spatele căsniciilor eșuate. Iată în ce măsură își asumă vina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă viața ta profesională a fost, de la un moment dat, previzibilă, în plan personal lucrurile nu au stat mereu cum ai sperat. Crezi că cele trei mariaje eșuate au vreo legătură cu faptul că jobul tău a ocupat întotdeauna un loc important în viața ta?

Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevă- rul. Dar știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

Ți-a reproșat vreodată unul dintre partenerii tăi că este pe locul doi în viața ta? Au existat gelozii de genul acesta?

Sincer, nu. Sunt genul de femeie care e cu totul acolo pentru bărbatul din suflet.

Privind la rece, în ce măsură te consideri vinovată pentru destrămarea căsniciilor tale?

Privind la rece, o singură căsnicie m-a facut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai mult de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Dar, așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru.

Citește și: Marcel Pavel și Sanda Ladoși s-au apucat de politică!Se numără printre vedetele care candidează la alegerile parlamentare

Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale: "Puteam să las mai mult de la mine"/ EXCLUSIVMihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale: "Puteam să las mai mult de la mine"/ EXCLUSIV

Care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o din partea unui bărbat?

Trăiesc din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care mă duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt, terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. (zâmbește) Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie „deep trouble.

Citește și: Hilary Duff este însărcinată a treia oară:„Carantina a fost amuzantă!'. Prima poză cu burtica

Ți  s-a  întâmplat  vreodată  să  te îndrăgostești la prima vedere… Și să nu te înșeli în privința bărbatului care a făcut să-ți bată inima mai repede?

Nu prea cred în „prima vedere, sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc.

Sursa foto: Facebook, Instagram, PR


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter