Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani. Cu ce se ocupă de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Publicat pe

Marinela Nițu, în vârstă de 53 de ani, a dispărut din lumina reflectoarelor și mulți sunt curioși să afle ce mai face fosta soție a lui Miron Cozma. Vedeta este complet schimbată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marinela Nițu s-a restras din lumina reflectoarelor de câțiva ani și s-a mutat la Brașov, alături de părinții ei. Fosta soție a lui Miron Cozma nu a renunțat la muzică, ci mai cântă muzică Jazz în câteva dintre restaurantele de pe Valea Prahovei.

De când nu prea se mai știe nimic despre ea, Marinela Nițu este total schimbată. Vârsta și-a spus cuvântul, pentru că fosta soție a lui Miron Cozma a renunțat la pozele îndrăznețe.

În urmă cu mulți ani, Marinela era una dintre cele mai urmărite starlete din showbiz-ul românesc și toată lumea îi admira formele cu care o înzestrase mama natură. Nu e un secret faptul că fosta soție a lui Miron Cozma a apelat și la medicul estetician.

Citește și: Cum a reușit Miron Cozma să primească o locuință socială în Voluntari, de la Florentin Pandele. Ce venituri are fostul lider al minerilor

Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani. Cu ce se ocupă de când a dispărut din lumina reflectoarelorCum arată Marinela Nițu la 53 de ani. Cu ce se ocupă de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Marinela Nițu și Miron Cozma au divorțat în urmă cu 6 ani

În 2014, însă, după o relație intensă de 12 ani, Marinela și Miron au decis să încheie relația. De atunci, bruneta parcă a intrat în pământ, căci nu s-a mai auzit nimic de aceasta. 

‘Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă‘, a declarat la un moment dat pentru Click! Miron Cozma, după despărțirea de brunetă.

Citește și: O mai ții minte pe Marinela Nițu, bruneta fatală a lui Miron Cozma? Ce face și cum arată la 5 ani de la despărțirea de Luceafărul Huilei

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă