Cum a reușit Miron Cozma să primească o locuință socială în Voluntari, de la Florentin Pandele. Ce venituri are fostul lider al minerilor

Publicat pe

Miron Cozma a reușit să primească o locuință socială de la Florentin Pandele, cu care este și bun prieten, după ani de zile în care s-a plâns în stânga și în dreapta că abia îi ajung veniturile pentru chirie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marian Cozma, este, fără dar și poate, unul dintre cele mai controversate personaje publice din România.

Până în prezent, prințul Huilei', așa cum este poreclit, are la activ mai multe condamnări, o grațiere, o revocare a acesteia, patru încarcerări, trei puneri în libertate și alte trei încercări de eliberare condiționată. Imediat după eliberare, Miron Cozma a locuit câteva zile în Voluntari, apoi s-a mutat la fiul său, la Timișoara.

Din 2010 însă, fostul miner s-a mutat în Voluntari, iar până când a ajuns la vârsta de pensionare nu a avut nicio sursă de venit, a povestit chiar el:

Trăiesc din mila și respectul prietenilor. Locuiesc cu chirie și mânânc la apropiați la restaurante', declara Cozma în urmă cu câțiva ani.

Potrivit playtech.ro, în 2017, fostul lider al minerilor din Valea Jiului a ieșit la pensie, iar în prezent încasează de la statul român suma de 7000 lei, însă ANAF-ul îi oprește jumătate din bani. La această sumă se adaugă și salariul pe care îl are încă din 2018 la compania publică de apă din Voluntari, fondată de primarul Florentin Pandele.

Cum a reușit Miron Cozma să primească o locuință socială în Voluntari, de la Florentin Pandele. Ce venituri are fostul lider al minerilorCum a reușit Miron Cozma să primească o locuință socială în Voluntari, de la Florentin Pandele. Ce venituri are fostul lider al minerilor

Miron Cozma a și recunoscut acest lucru în urmă cu doi ani, atunci când a declarat faptul că este angajat la Euro Apavol, în calitate de subinginer electromecanic, și că încasează un salariu de 1200 lei net/lunar. Pe atunci, colegi de-ai acestuia, sub protecția anonimatului, au declarat pentru ziarul Libertatea:

„Pandele l-a angajat pe Cozma, fără să fie nevoie să vină la serviciu, la Euro Apavol din 240 de angajați, cam 180 vin la muncă, restul sunt pile, precum Cozma'

Conform informațiilor obținute de Playtech.ro, fostul rege al Huilei a cerut ajutor social și s-a înscris pe liste, ca toți eilalți cetățeni de rând. Nu a fost nevoit să aștepte prea mult, pentru că a și primit o locuință ca ajutor social, asta deși încasează, lunar, peste 5000 lei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter