Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț: "Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!"

Publicat pe

Anul trecut, când trupa Talisman a împlinit 25 de ani de la înființare, Alin Oprea declara că își dorește să se împace cu fostul său colegă de trupă, Tavi Colen. Când credea că odată cu divorțul, iese soarele și în viața profesională, Tavi Colen îl anunță că este exclusă o împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de 22 de ani de căsnicie, Larisa și Alin Oprea au decis să își spună adio și să semneze actele de divorț, iar scandalul dintre ei a ținut primele pagini ale tabloidelor tot anul trecut. Odată cu îndepărtarea din viața lui a celei care i-ar fi despărțit, respectiv fosta lui soție, Alin Oprea a declarat să vrea să se și împace cu fostul lui prieten și coleg din trupa Talisman.

Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț: "Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!"Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț: "Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!"

Socoteala lui Alin Oprea nu se potrivește, însă, cu cea a lui Tavi Colen, care nu vrea să audă de împăcare.

„Nu se pune problema să reiau colaborarea cu fostul meu coleg Alin Oprea. După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată. N-am mai vorbit cu el de mult timp. Eu am cariera mea muzicală. I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa, Larisa, să mai vină la concerte, în culise, și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns.

Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate', a declarat Tavi Colen în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Citește și:

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară! Modul inedit în care și-a cerut iubita de soție

Alin Oprea speră la o împăcare cu Tavi Colen și la reuniunea trupei Talisman: „Am eliminat dintre noi cauza rupturii”

Fanii nu i-au uitat! Ce fac și cum arată Alin Oprea și Tavi Colen de la Talisman, la 13 ani după ce s-au despărțit cu scandal!

Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa

Tavi Colen și Alin Oprea au cucerit inimile românilor cu piesele lor, până când trupa Talisman s-a destrămat cu mare scandal. Tavi Colen aduce acuzații grave și o învinuiește pe Larisa pentru separarea lor.

Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei.’, a declarat Tavi

Tavi Colen a declarat că Alin și Larisa Oprea ar fi furat numele trupei Talisman, nume pe care el l-ar fi găsit.

‘Mi-au furat şi numele. „Talisman’ pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman’ înapoi’, a mai zis el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter