Alin Oprea speră la o împăcare cu Tavi Colen și la reuniunea trupei Talisman: "Am eliminat dintre noi cauza rupturii"

Publicat pe

Alin Oprea se află în plin proces de separare de soția sa, însă speră la o împăcare cu fostul coleg de trupă, Tavi Colen, acum când cauza rupturii dintre ei a fost eliminată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Căsnicia i-a afectat și cariera lui Alin Oprea, dat fiind că din cauza fostei soții s-a produs și destrămarea trupei Talisman.

Acum, însă, pentru că divorțează, iar cauza rupturii a fost eliminată, Alin Oprea se arată optimist și deschis către o împăcare cu fostul coleg de trupă și, de ce nu către o refacere a trupei, la 25 de ani de la înființare.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra:„Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament'/ EXCLUSIV

În cazul în care și Tavi Colen se va arăta deschis, atunci Alin Oprea crede că există toate șansele de reușită.

„Din punctul meu de vedere, există toate șansele, dacă și el este deschis la discuții. Eu sunt de acord. Știu că și fanii și-ar dori acest lucru. Se împlinesc 25 de ani de la înființarea trupei . Am eliminat dintre noi cauza rupturii. A fost o perioadă în care atât eu, cât și el am fost mai săraci, inspirațional vorbind', a spus Alin Oprea la Xtra Night Show.

Citește și: Alin Oprea, partaj de peste 1 milion de euro!Artistul susține că Larisa vrea să-i ia toată averea

Tavi Colen, deranjat de soția lui Alin Oprea

La mai bine de 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, Alin Oprea și Tavi Colen tot nu au îngropat securerea războiului. Motivul destrămării formației ar fi chiar Larisa Oprea.

Alin Oprea speră la o împăcare cu Tavi Colen și la reuniunea trupei Talisman: "Am eliminat dintre noi cauza rupturii"Alin Oprea speră la o împăcare cu Tavi Colen și la reuniunea trupei Talisman: "Am eliminat dintre noi cauza rupturii"

La vremea respectivă, Tavi Colen a decis să rupă tăcerea și a vorbit fără menajamente despre soția colegului său de trupă. Artistul a fost foarte deranjat de atitutinea Larisei Oprea, motivul pentru care trupa Talisman s-a destrămat.

Citește și: Alin Oprea, îndepărtat și de familie:„Soția mea nu era adepta întâlnirilor cu membri ai familiei mele. Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani'

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vina cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise', a spus Tavi Colen la ruptura trupei Talisman.

Sursa foto: Facebook, Captura Antena 1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter