Alin Oprea, partaj de peste 1 milion de euro! Artistul susține că Larisa vrea să-i ia toată averea

Publicat pe

Războiul dintre Alin Oprea și Larisa, început în mass-media, se va finaliza la tribunal, artistul susținând că soția lui l-a lăsat fără niciun ban. Iată ce se întâmplă cu cele 7 case care i-au aparținut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce a ieșit la iveală în presă faptul că Alin Oprea are o amantă, lucrurile s-au acutizat, iar Larisa, soția lui, a trecut la represalii. Acum, artistul se vede pus în postura de a o lua de la capăt, deoarece soția l-a lăsat fără niciun ban.

Larisa i-a blocat accesul la toate conturile lui Alin Oprea

De-a lungul anilor, Alin Oprea a strâns o avere considerabilă, pe care a investit-o, printre altele, în imobile. Recent însă, artistul nu numai că a fost dat afată din propria casă, ci i s-a tăiat și accesul la conturile comune și a fost scos de la împuernicit, Larisa lăsându-l, preactic, fără o lețcaie.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. AM hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți. Nu vrea împărțirea averii. Vrea tot. Toate conturile sunt blocate. Am ajuns ca un 'boschetar', pentru că asa vrea soția!', a spus Alin Oprea la XTra Night Show.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Alin Oprea, partaj de peste 1 milion de euro! Artistul susține că Larisa vrea să-i ia toată avereaAlin Oprea, partaj de peste 1 milion de euro! Artistul susține că Larisa vrea să-i ia toată averea

Luptă acerbă pe un imobil de 1 milion de dolari

Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând nu mai puțin de 7 imobile, atât în țară, cât și în străinătate. Acesta a povestit că a deținut 2 apartamente cu 2 camere în zona Carol, care au fost donate copiilor, 1 apartament cu 5 camere donat și el, o garsonieră, donată de asemenea. Apartamentul artistului de pe Calea Călărașilor, de 2 camere, iar din banii proveniți de pe urma tranzacției, 20.000 de euro au intrat în conturile celor 2 copii ai săi. Restul banilor au fost folosiți pentru achiziționarea apartamentului din Londra, ajuns și el acum măr al discordiei. De asemenea, un alt apartament din zona Carol a fost vândut.

Apartamentul lui Alin Oprea, vizat, de asemenea, de soția lui, este situat într-o clădire de patrimoniu, iar după reabilitare și renovare, prețul acestuia se va ridica la 1 milion de euro.

Alin Oprea i-a oferit soției sale posibilitatea de a alege între cele două apartamente, în condițiile în care la cel din Londra încă mai sunt rate de plătit, dar susține că Larisa dorește să-i ia toată averea în urma partajului… Asta cu toate că, tot ce a fost acumulat pe parcursul căsniciei i s-a datorat lui, singurul din familie care a muncit.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter