Elena Udrea încă nu și-a cunoscut soacra! Motivul pentru care nu s-au întâlnit: "Sunt curioasă cum e"

Publicat pe

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță de 2 ani. Micuța Eva Maria nu a avut până acum ocazia să-și cunoască bunica din partea tatălui. Elena Udrea a vorbit deschis despre soacra ei și motivele pentru care nici măcar ea nu se cunoaște cu mama soțului ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Udrea a născut în septembrie 2018, în Costa Rica, o fetiță perfect sănătoasă. Fostul ministru a adus fetița pe lume fără medic, natural, în toiul nopții, cu o lună și o săptămână înainte de data preconizată a nașterii.

Fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov nu-și cunoaște bunica paternă

La scurt timp după ce a devenit mamă, Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica. A fost eliberată în decembrie, iar câteva luni mai târziu a revenit cu familia în țară.

Elena Udrea încă nu și-a cunoscut soacra! Motivul pentru care nu s-au întâlnit: "Sunt curioasă cum e"Elena Udrea încă nu și-a cunoscut soacra! Motivul pentru care nu s-au întâlnit: "Sunt curioasă cum e"

Elena Udrea a fost sprijinită în tot acest timp de partenerul ei, Adrian Alexandov. În plus, el și mama Elenei Udrea au fost cei care s-au ocupat de fetiță în lipsa mamei sale.

Elena Udrea nu-și cunoaște soacra

La polul opus, mama lui Adrian Alexandrov nu a cunoscut-o niciodată pe Eva Maria, nepoata sa. De altfel, nici Elena Udrea nu și-a cunoscut soacra, dar fiind că femeia locuiește în Italia de foarte mulți ani.

'Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.

Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră', a povestit Elena Udrea de curând la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu:”Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”

Citește și: Prima declarație a lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare cu executare:”Nu o pot lăsa singură!”

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub:„Te iubesc, minune!' Reacția iubitei

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter