George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub: "Te iubesc, minune!" Reacția iubitei

Publicat pe

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub pare să meargă din ce în ce mai bine! Povestea lor de dragoste a început la Ferma și rezistă și în afara concursului. Dovada stă în gesturile tandre și declarațiile de dragoste pe care cei doi și le fac, încă de când au venit acasă. Ultimul mesaj transmis de actor arată cât de îndrăgostit este de iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a lăsat în urmă trecutul cu Andreea Bălan și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub. Cu toate că nu își propuseseră să-și caute jumătatea când au acceptat provocarea Ferma, destinul a decis altfel.

Mulți nu au dat multe șanse relației, însă gesturile lor contrazic total scepticii. Cu toate că au trecut de faza cu primul „te iubesc”, George Burcea ține să-i reamintească iubitei sentimentele sale. Astfel, i-a transmis un mesaj de sărbători pentru a sublinia cât de importantă este pentru el.

George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub: "Te iubesc, minune!"  Reacția iubiteiGeorge Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub: "Te iubesc, minune!"  Reacția iubitei

„Să ne fie cu liniște și dragoste. @viviana.sposub. Te iubesc, minune!', a transmis George Burcea pe rețelele de socializare.

George Burcea, declarație pentru Viviana Sposub

În dreptul fotografiilor în care este drăgăstos cu iubita care pare în culmea fericirii, George Burcea a făcut urări pentru noul an, în care a subliniat cât de bine le este împreună.

„Vã dorim să aveți parte de tot ceea ce noi avem😘❤️ Ne vedemos la anu„, a transmis George Burcea.

Viviana Sposub nu a rămas indiferentă în fața acestor declarații. A postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe cu iubitul ei, iar în dreptul unei fotografii cu George Burcea a scris: „Dragostea mea”.

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul:”Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea!”I-a spus, clar, că mai bine cedează”

Citește și: Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut la următorul nivel.Au mers la Botoșani ca să își cunoscă reciproc părinții

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a făcut un duet cu Lavinia.Cei doi soți au cântat împreună, pentru prima dată

George Burcea și Viviana Sposub și-au cunoscut reciproc familiile

George Burcea și Viviana Sposub au considerat de cuviință că este timpul să-și cunoască reciproc familiile. Își promiseseră de mult timp acest lucru, iar puțin înainte de sărbători au respectat ce-și puseseră în gând.

Au plecat în Botoșani pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familiile lor. Prima întâlnire a fost cu Bianca, sora Vivianei și iubitul acesteia. Din filmulețele postate pe rețelele de socializare, actorul pare să se fi integrat de minune în familia iubitei sale.

Viviana Sposub a fost în culmea fericirii, avându-i alături pe iubitul, sora sa cu care se înțelege foarte bine și cumnatul ei. Au ciocnit câte un pahar de șampanie și s-au distrat de minune la întâlnire.

George Burcea i-a prezentat-o bunicii pe Viviana Sposub

Următoarea vizită a fost la bunica lui George Burcea. Actorul a postat o ftografie cu bunica Maria, care a făcut furori pe rețelele de socializare. Totodată, în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant.

‘Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️’, a transmis George Burcea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter