Prima declarație a lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare cu executare: "Nu o pot lăsa singură!"

Publicat pe

Veste cruntă primită de Elena Udrea, în urmă cu doar o jumătate de oră. Completul de 5 judela Inalta Curte a pronuntat sentinta definitiva in dosarul Gala Bute, caz in care Elena Udrea (44 de ani), a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare. Adrian Alexandrov, iubitul ei, a reacționat, în exclusivitate pentru VIVA!

 

Momente delicate pentru Elena Udrea! Însărcinată și aflată în Costa Rica, vedeta a primit vestea că a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, sentință definitivă. Știrea e cu atât mai dureroasă cu cât fostul ministru se află în Costa Rica și nu se poate bucura nici măcar de susținerea iubitului ei, Adrian Alexandrov, aflat în București, momentan. Vestea a căzut ca un trăsnet și pentru el și, deși îi vine greu să-și găsească vorbele, în această situație dificilă, a acceptat să dea o declarație: „Nu e cel mai bun moment să vorbesc acum… Mă duc cât pot de repede. Nu o pot lăsa singură în aceste momente” – a declarat Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, în exclusivitate pentru VIVA!

 

Iubitul a mai vizitat-o în Costa Rica de Paște

 

Elena Udrea a plecat în Costa Rica la jumătatea lunii februarie, când a și făcut anunțul că este însărcinată. De atunci, însă, iubitul ei a stat mai mult în București, decât acolo, vedeta bucurându-se în Costa Rica de prezența afaceristului Cornel Tăbăcaru, o mai veche cunoștință. O singură dată s-a dus Adrian Alexandrov să-și viziteze iubita, respectiv în aprilie, în perioada Paștelui, stând alături de ea aproximativ două săptămâni. Întors în Capitală, Alexandrov și-a continuat cursul firesc al vieții, demn de un tânăr de 32 de ani, fiind chiar prezent și la VIVA! Party, eveniment care a avut loc pe data de 24 mai. Însă, s-a dovedit a fi o prezență extrem de discretă și, în pofida faptului că paparazzi au fost mereu pe urmele lui, nu a fost niciodată prins pe picior greșit.

Sentința primită de Elena Udrea este definitivă și poate fi atacată doar extraordinar, în cazul în care se pot aduce dovezi că au existat acuzații ce nu pot fi probate.

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter